I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Sport

Aleksandra i Marina zlatne na Kupu Srbije

Tokom vikenda održan je Kup Srbije za poletarce, pionire i nade u Beogradu. Takmičari KK „Zrenjanin“ imali su nastup oba dana takmičenja i u obe discipline (kate i borbe).

U konkurenciji preko 100 klubova i preko 800 takmičara, zlatna odličja osvojili su: Marina Oro (zenske nade) u borbama i Aleksandra Pamer (pioniri) u katama. Bronzanu medalju osvojio je Veljko Kerčov u borbama u pionirskoj konkurenciji.
Nikola Marjanović izgubio je u borbi za medalju u katama, kao i Bojan Stojković u borbama, takođe u pionirskoj konkurenciji.

I Taxi Zrenjanin

ĐORĐE NA ZAVRŠNIM PRIPREMAMA SENIORSKE REPREZENTACIJE

Đorđe Salapura uvršten je na spisak seniorske reprezentacije za nastup na Svetskom prvenstvu u Španiji. Završne pripreme održavaju se u Kragujevcu, a takmičari put Madrida kreću krajem nedelje.

JOŠ NEKOLIKO DANA OTVOREN BESPLATAN UPIS U KARATE ŠKOLU

Još samo desetak dana otvoren je besplatan upis u karate školu na Bagljašu. Treninzi se održavaju u Novoj Medicinskoj školi ponedeljkom i petkom od 18.00 do 19.00 časova.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti na sledeći telefon: 064 2964 322

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh