I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Aleksandar Vukoje ponovo šampion Memorijala „Jovan Đuran“

Prošlog vikenda u Somboru je održan veliki zaprežni klasik XI Memorijal Jovan Đuran u vožnji dvoprega, a u disciplini preciznosti.

aleksandar-vukoje

Učešće u jednom od najprestižnijih takmičenja sezone su uzeli najbolji vozači Srbije. U konkurenciji jedanaest velemajstora kajasa, najbolji je bio Aleksandar Vukoje iz zrenjaninskog KK“Quarter“ koji je jedini vozio bez greške u parkuru, a u optimalnom vremenu. Na drugom kraju kajasa bile su Lola & Mara, koje su bile tačne i sigurne.

Drugi je bio Berenji Akoš, treći Marko Đurđević, a četvrti Dragan Trnjakov.  Aleksandar Vukoje je tako po drugi put postao nosilac titule pobednika Memorijala Jovan Đuran, koji je osvojio 2014. godine. Tako je velelepni prelazni pehar ponovo u vitrinama KK „Quarter“.

Fordomanija

U konkurenciji juniora, takođe su blistali članovi KK „Quarter“. Vojislav Livada je zauzeo drugo, a prošlogodišnja šampionka, Milica Petrov, odlično treće merto.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

– Velika mi je čast, što sam po drugi put osvojio prestižni Memorijal Jovan Đuran i to, u ovako jakoj konkurenciji. Trudio sam se da što bolje izvezem parkur. Lola & Mara su išle jako dobro, a to mi je najbitnije, jer se rezultati svakodnevnog rada, pokazuju na terenu. Isto tako sam jako ponosan na naše juniore, Milicu i Vojislava, koji stasavaju u odlične vozače – rekao je Vukoje.

Sudeći po rezultatima ostvarenim u Somboru, članovi KK“Quarter“ svoja grla polako uvode u top formu za velika takmičenja, koja im predstoje.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh