I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Sport

Aleksa Adamović novo pojačanje stonotenisera Banata

Stonoteniser Aleksa Adamović je prešao iz Stenesa u prvi tim Banata.

– Prelazak u Banat meni lično znači mnogo, a verujem da će mnogo značiti i za moju dalju karijeru. To je najbolji klub u Srbiji, u čijoj ekipi su iskusni igrači, od kojih ću imati prilike da naučim još više – rekao je Adamović.

Aleksa Adamović je rođen 3. maja 1999. godine. Vanredno pohađa četvrti razred Tehničke škole u Bačkoj Palanci. Počeo je da se bavi stonim tenisom u rodnom Čelarevu. Pre godinu dana je prešao Stenes, a zahvaljujući dobrim igrama dobio je priliku da obuče dres Banata.

PerSu marketi

Neosporan talenat

– On je neosporan talenat, ali će to morati da dokaže i na terenu. Prebacili smo ga u prvi tim Banata, jer nam je potrebna „sveža krv“. Majstorović i Petkov će i dalje biti nosioci igre, a angažovali smo i Đorđa Borčića, koji igra i u Španji, zbog čega će dolaziti na najvažnije mečeve – rekao je šef stručnog štaba Banata, Dragan Klajić.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Adamović je u mlađim kategorijama bio tri puta prvak države u singlu, treći na prvenstvu Balkana, učestvovao je na dva Evropska prvenstva za kadete, a ove godine je bio dvostruki juniorski šampion Srbije…

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh