I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
SC Bambi

Ako želiš biti fit, treniraj crossfit

Sportski centar „Bambi“ pored već dobro poznatog  fudbalskog balona sa veštačkom travom, ima i teretanu potpuno opremljenu najmodernijim spravama, a sve popularniji su i crossfit treninzi.

Bambi teretana 14

Kad je u pitanju vežbanje, trendovi se često menjaju, a na scenu stalno izlaze novi načini i programi vežbanja. U poslednje vreme svi pričaju o crossfit vežbanju, koje je postalo apsolutni hit. Crossfit treninge u SC „Bambi“ vodi profesor fizičkog vaspitanja, Davor Bašić.

Bambi teretana 4

I Taxi Zrenjanin

– Funkcionalni pokreti su ono što vas sprema za život. Čučnjevi, trćanje, skakanje, bacanje, vučenje, podizanje predmeta sa zemlje i dizanje predmeta iznad glave. To su prirodni pokreti, za koje je naše telo stvoreno. Crossfit koristi funkcionalne pokrete zbog svoje efikasnosti i upotrebe izvan teretane. Konstantna varijacija podrazumeva stalnu promenu treninga.  Crossfit podrazumeva weightlifting pokrete, gimnasticke veštine i izdržljivost, kombinovane na najrazličitije načine – istakao je Bašić.

Bambi teretana 5

Direktor SC „Bambi“, Darko Tošić, posebno je ponosan na teretanu, koja je stigla direktno iz Amerike. U prostoru od 100 kvadrata, nalaze se sprave vrhunske svetske marke „SPORT ARTS“. U pitanju je SMITH mašina, zatim lat pull, row, chest press, benč press, chin deep vratilo, adduktor / abduktor, leg extension/leg curl…Naravno, tu su i 2 trake za trčanje i jedna eliptika.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Bambi teretana 12

– To su vrhunske sprave, koje zaista izgledaju luksuzno. Sva oprema je nova. Pored sprava, imamo i ostale rekvizite za crossfit, kao što su vijače, strunjače i mali tegovi – rekao je Tošić.

Bambi teretana 7

CENE CROSSFIT TRENINGA I TERMINA U TERETANI

Crossfit treninzi: termini 8 – 11 i 17 – 22 h.

Cena: 12 treninga – 2.000 dinara. Rad pod nadzorom trenera.

Zlatna kartica – Ako uplatite 9.000 dinara, postajete vlasnik zlatne kartice. Vlasnici ove kartice dobijaju 6 meseci crossfit – a. Na taj način štedite 3.000 dinara.

Srebrna kartica – 3 meseca crossfit – a za 5.000 dinara. Uštedećete 1.000 dinara.

Teretana: termini 11 – 17 h i 22 – 24 h.

Cena: 1.500 dinara za 16 treninga. Rad bez nadzora trenera. Treninzi se moraju  iskoristiti u toku 30 dana.

2.000 dinara svaki dan bez trenera

Cena za 1 sat treninga bez trenera: 250 dinara

Cana za 1 sat treninga pod nadzorom trenera – 650 dinara.

Dodatne informacije na mejl sportskicentarbambi@gmail.com ili na telefone: fiksni 522 – 001 i mobilni 069.130.28.27 (menadžer teretane Jovan Blažić).

Ako od napornog treninga ogladnite, ništa ne brinite! U Sportskom centru „Bambi“ je počela sa radom i kuhinja , koja nudi pizze, sendviče, paste, salate i specijalne „BAMBI“ obroke.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh