I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Sport

Akademiji Bambi zlato i dve bronze na finalnim turnirima Mini maxi lige

Završena je 15. sezona Mini Maksi fudbalske lige, u kojoj je Akademija Bambi imala mnogo razloga za slavlje. 

Mini maxi

Prvak Srbije je generacija Akademije Bambi 2007, treće mesto su osvojile generacija 2004. i 2006., a generacija 2005. je dobila nagradu za fer-plej ekipu.

PRVACI SRBIJE U MINI MAKSI LIGI

Fordomanija

Akademija Bambi je najbolja u Srbiji, u generaciji igrača rođenih 2007. godine. 

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Bambi prvaci Srbije

Šampioni Srbije sa trenerom Davorom Bašićem

U finalnom trijagonalu u Kruševcu savladali su Kiker (Kraljevo) posle boljeg izvođenja penala (2:2) i Meridianu (Novi Sad) 2:0.

Akademiju Bambi u Kruševcu su predstavljali: Đorđe Kojić, Stefan Maksimović, Andrej Marinković, Andrej Popov, Ivan Čupić, Mihajlo Mijatov, Nikola Knežević, Nikola Titin, Petar Kaurić, Vojislav Ivanović, Lazar Kozlovački, Novak Knežević i trener Davor Bašić.

GENERACIJA 2006. TREĆA U SRBIJI

Akademija Bambi je osvojila treće mesto na finalnom turniru Mini maxi lige Srbije, u generaciji igrača rođenih 2006. godine.

Generacija Akademije Bambi 2006 sa trenerom Draganom Vukovićem

Generacija Akademije Bambi 2006 sa trenerom Draganom Vukovićem

U grupi su osvojili prvo mesto savladavši Adu (Beograd) 7:2 i Apolon (Kraljevo) 3:2, a u borbi za medalje bolji su bili Meridiana (Novi Sad) 3:4 i Apolon 04 (Kragujevac) 3:4.

AKADEMIJA BAMBI 2004. TREĆA U SRBIJI

Na finalnom turniru Mini Maksi lige za prvaka Srbije Akademija Bambi je osvojila treće mesto u generaciji igrača rođenih 2004. godine.

Generacija Bambi 2004

Generacija Bambi 2004

U grupi su osvojili prvo mesto savladavši Dušanovac 011 6:2 i OFK Šabac 3:0, a u borbi za medalje bolji su bili od ekipe Bečkerek 023 2:4 i Duel Juniors (Kruševac ) 2:3.

GENERACIJA 2005 DOBILA NAGRADU ZA FER – PLEJ

Bambi 2008

Generacija 2005 sa trenerom Jovanom Blažićem

Akademija Bambi 2005 je učestvovala na finalnom turniru u Kruševcu. Dečaci koji su osvojili titulu šampiona Vojvodine, nisu uspeli da se popnu na šampionsko postolje na finalnom turniru Mini maxi lige za šampiona Srbije, ali su sve zadivili pristupom igri i poštovanjem protivnika, za šta su nagrađeni peharom za fer – plej.

Generacija 2008 sa trenerom Dušanom Tanasićem (levo) i trenerom golmana Goranom Gavrilovićem

Generacija 2008 sa trenerom Dušanom Tanasićem (levo) i trenerom golmana Goranom Gavrilovićem

Generacija 2008 je učestvovala na finalnom turniru Mini maxi lige za šampiona Srbije, koji je održan u Smederevskoj Palanci. I ovi dečaci su na finalni turnir Srbije otišli kao aktuelni šampioni Vojvodine, ali je nedostajalo malo sreće da osvoje jednu od medalja.

– Pre svega, zadovoljan sam kako je protekao kvalifikacioni deo Mini maxi lige u našem gradu, gde su učestvovale 42 ekipe sa preko 500 dečaka i devojčica, što je izuzetno bitna stvar za razvoj bazičnog fudbala u Zrenjaninu. Što se tiče rezultata koji je postigla Akademija Bambi i tu pogotovo mogu biti zadovoljan, ali i ponosan na sve naše ekipe. U svih 5 kategorija smo regionalni prvaci Vojvodine i samim tim izborili smo sa svih 5 generacija plasman na državna prvenstva – kaže direktor Akademije Bambi, Darko Tošić.

U 15 godina dugoj istoriji Mini maxi lige nikada se nije dogodilo da jedna ekipa postane šampion Vojvodine u svih 5 uzrasnih kategorija.

– Na finalu Mini maxi lige za prvaka Srbije, krajnji bilans Akademije Bambi su dve bronzane medalje u kategorijama 2004 i 2006, u kategorijama 2008 i 2005 na finalnom turniru takmičenje smo završili posle grupne faze i ostali bez medalje, a na kraju. u poslednjem danu takmičenja, u kategoriji 2007, kao šlag na tortu za završetak jedne od najuspešnijih sezona našeg kluba došla je i zlatna medalja! Sve u svemu, sezona koju će, pre svega igrači, ali i mi treneri veoma dugo pamtiti – zaključio je Tošić.

  • Divider

  • Divider
Na vrh