I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Sport

ZLATNA jesen Akademije Bambi – dominacija u Vojvodini, srebro na prvenstvu Srbije

Akademija Bambi timski radi na razvoju maštovitog, zabavnog i modernog fudbala, a pokazatelj dobrog rada su i odlični rezultati na vojvođanskom prvenstvu Mini – Maxi lige, kao i veliki uspeh na finalnom turniru Mini Maxi lige Srbije.

DRUGO MESTO U SRBIJI

Akademija Bambi (generacija 2012.) osvojila je drugo mesto na završnom turniru Mini maxi fudbalske lige Srbije održanom u Smederevskoj Palanci

PRVO MESTO U NOVOM SADU

Akademija Bambi (generacija 2013.) osvojila je prvo mesto na turniru u organizaciji Škole fudbala GDM u konkurenciji 16 ekipa.

I Taxi Zrenjanin

TREĆE MESTO U VOJVODINI

Akademija Bambi (generacija 2011.) osvojila je treće mesto na završnom turniru Mini maxi fudbalske lige Srbije održanom u Zrenjaninu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

PRVO MESTO U VOJVODINI

Akademija Bambi (generacija 2012.) osvojila je prvo mesto na završnom turniru Mini maxi fudbalske lige Srbije održanom u Novoj Pazovi.

PRVO MESTO U VOJVODINI

Akademija Bambi (generacija 2009.) osvojila je prvo mesto na završnom turniru Mini maxi fudbalske lige Srbije održanom u Zrenjaninu.

PRVO MESTO U VOJVODINI

Akademija Bambi (generacija 2010.) osvojila je prvo mesto na završnom turniru Mini maxi fudbalske lige Srbije održanom u Zrenjaninu.

TREĆE MESTO U VOJVODINI

Akademija Bambi (generacija 2008.) osvojila je treće mesto na završnom turniru Mini maxi fudbalske lige Srbije održanom u Zrenjaninu.

– Akademija Bambi ulaže mnogo stručnog rada za razvoj naših mladih igrača, kako bismo osigurali da oni ostvare svoj puni potencijal. Prolaskom igrača kroz naše opsežne trening programe stvaramo jake temelje za stvaranje igrača visoke klase. Želimo da od naših mladih fudbalera stvorimo hrabre i karakterne fudbalere, koji nikada ne uzmiču i ne predaju se. Podučavamo ih da jedan kolektiv, ako deluje kao tim, može da pobedi i snažnije protivnike. Naš stručni tim je izuzetno zadovoljan ostvarenim rezultatima, koji su pokazatelji dobrog rada – rekao je direktor Akademije Bambi, Darko Tošić.

 

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh