I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Sport

Fudbaleri akademije Bambi se vratili sa medaljama iz Zagreba i Lukićeva

Fudbaleri Akademije Bambi za sobom imaju izuzetno uspešnu nedelju, u kojoj su osvojili jednu medalju na turniru u Zagrebu i čak četiri odličja na turniru u Lukićevu.

PRVO MESTO NA MLADOST KUPU

Akademija Bambi (generacija 2010.) osvojila je prvo mesto na turniru u Lukićevu u konkurenciji 10 ekipa. Najbolji su bili u završnici turnira i ostvarili ubedljive pobede u odlučujućim utakmicama.

TREĆE MESTO ZA GENERACIJU 2009

Akademija Bambi (generacija 2009.) osvojila je treće mesto na turniru „Mladost kup“.

Fordomanija

DRUGO MESTO NA MLADOST KUPU

Akademija Bambi (generacija 2008.) osvojila je drugo mesto na turniru u Lukićevu.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Posle sjajnih igara u grupi i eliminacionoj fazi, u finalu je bila bolja ekipa Petlića.

ZLATO ZA GENERACIJU 2006

Akademija Bambi (generacija 2006.) osvojila je prvo mesto na turniru u Lukićevu ostvarivši 4 pobede i 1 nerešen rezultat.

FUDBAL IZNAD SVEGA U ZAGREBU

Odličan domaćin turnira Sveti Ivan Zelina i sjajni organizatori potrudili su se da gostovanje Akademije Bambi u Zagrebu bude prijatno.

Turnir je održan na terenima, koji su u odličnom stanju, otvaranje medijski propraćeno, a kompletna organizacija na visokom nivou. Rezultat je doneo još jedno međunarodno priznanje Akademiji Bambi kao nagradu za odličan rad.

U finalu turnira Sveti Ivan Zelina bolji je bio Hajduk iz Splita, a za odličan nastup Akademija Bambi (generacija 2009.) nagrađena je srebrnim medaljama.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh