I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • agencija dane
Sport

Akademija Bambi vlada Vojvodinom

Akademija Bambi je sa svih 5 selekcija jnajbolja u Vojvodini i sa svih 5 selekcija izborila plasmane na završne turnire u Mini Maksi fudbalskoj ligi Srbije.

Bambi 2007 prvaci Vojvodine

Akademija Bambi, generacija 2007

Na regionalnim turnirima Mini maxi lige nastupilo je preko 200 ekipa i oko 3000 igrača uzrasta od 2004 – 2008.godišta. Odlični domaćini bili su Zrenjanin, Nova Pazova, Kikinda, Vršac, Jagodina, Kruševac, Vranje, Niš, Novi Pazar, Šabac, Smederevska Palanka i Kraljevo, uz prethodno odigrane turnire u Beogradu. Na pet odigranih turnira u Vojvodini Akademija Bambi je osvojila svih pet prvih mesta, što je rekord u istoriji ovog takmičenja!

– Za 15 godina postojanja Mini maxi lige nikada se nije desilo da jedan klub bude prvak Vojvodine sa svih pet generacija. Drago mi je što smo postali deo istorije ovog takmičenja. Godinama radimo ozbiljno i organizovano i taj sistemski rad daje rezultate – istakao je direktor Akademije Bambi, Darko Tošić.

PerSu marketi

Svih pet generacija će učestvovati na finalnim turnirima prvenstva Srbije.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

– Na državno prvenstvo idemo bez euforije. Naš prvi cilj je da decu naučimo da igraju fudbal i ne želimo da im stvaramo pritisak kada su u pitanju rezultati – dodao je Tošić.

 

PRVACI VOJVODINE U VRŠCU

Akademija Bambi (generacija 2007.) je na regionalnom prvenstvu Vojvodine osvojila prvo mesto. U borbi za medalje i plasman na završnicu Mini Maksi lige Srbije savladali su Meridianu (Novi Sad) 2:1 i Virtus (Dobanovce) 5:1. U grupi su bili bolji od Vršac Uniteda i Odžaka.

Bambi 2008 prvaci Vojvodine

Akademija Bambi, generacija 2008

PRVACI VOJVODINE U VRŠCU

Akademija Bambi (generacija 2008.) je na regionalnom prvenstvu Vojvodine osvojila prvo mesto. U borbi za medalje i plasman na završnicu Mini Maksi lige Srbije savladali su Vojvodinu (Stara Pazova) 3:0 i Petlić (Zrenjanin) 4:3. U grupi su bili bolji od Arene 3:1 i Tvrđave 5:3.

Akademija Bambi 2005

Akademija Bambi 2005

PRVACI VOJVODINE U KIKINDI

Akademija Bambi (generacija 2005.) je na regionalnom prvenstvu Vojvodine osvojila prvo mesto. U borbi za medalje i plasman na završnicu Mini Maksi lige Srbije savladali su Spartak (Subotica) 3:1 i FK Suboticu 4:2. U grupi su bili bolji od Budućnosti i Vršac Uniteda.

Akademija Bambi

Akademija Bambi 2006

PRVACI VOJVODINE U NOVOJ PAZOVI

Akademija Bambi (generacija 2006.) je na regionalnom prvenstvu Vojvodine osvojila prvo mesto. U borbi za medalje i plasman na završnicu Mini Maksi lige Srbije savladali su Tika Taka (Subotica) 3:1 i Atletiko (Stara Pazova) 7:1. U grupi su odigrali nerešeno protiv Arene 2:2 i pobedili Vršac United 4:2.

Bambi 2004
AKADEMIJA BAMBI SJAJNA U ZRENJANINU
Akademija Bambi (2004. godište) je sa 4 pobede osvojila prvo mesto na regionalnom prvenstvu Mini maksi fudbalske lige, održanom u Zrenjaninu. Pobedili su Vršac, Tvrđavu, Spartak, Mlade Vukove i plasirali se na završni turnir Mini maxi lige Srbije.

Sportski centar „Bambi“ će 2. i 3. aprila biti domaćin prvenstva Srbije u Mini maxi ligi za generacije 2004. i 2006. U Kruševcu će biti održan finalni turnir za generacije 2007. i 2005.  (9. i 10. april), a za generaciju 2008. finalni turnir će biti održan 9. aprila u Smederevskoj Palanci.

 

  • Divider

  • Divider
  • Daruši
Na vrh