I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

Mini Maksi liga: Akademija Bambi osvojila 3 pehara na prvenstvima Srbije

Akademija Bambi je trijumfalno završila i ovu sezonu Mini maksi lige, sa osvojena 3 pehara na prvenstvu Srbije i 5 pehara na prvenstvima Vojvodina.

Nakon završetka gradske Mini Maksi lige, gde je Akademija Bambi osvojila prvo mesto u svih pet kategorija (od 2.000. do 2013. godišta) usledili su turniri za prvaka Vojvodine. U četiri godišta Sportski centar Bambi je bio domaćin finalnih turnira.

Akademija Bambi je ostvarila sledeće rezultate:

I Taxi Zrenjanin

Treći u Vojvodini: akademija Bambi 2013 sa trenerom Darkom Tošićem

Treći u Vojvodini: Akademija Bambi 2011. godište

PRVENSTVO VOJVODINE

2013. godište 3. mesto

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

2012. godište – prvaci Vojvodine

2011. godište – 3. mesto

2010. godište – 1. mesto

2009. godište – 2. mesto

Plasman na finalni turnir Mini Maksi lige za prvaka Srbije, izborili su 2009, 10 i 12. godište.

Treći u Srbiji: Akademija Bambi 2009 sa trenerom Miroslavom Gladićem

Finalni turnir za 2009. godište je odihran 17. aprila u Šapcu. Akademija Bambi je zauzela treće mesto, iza ekipe OFK Šabac i Duela iz Kruševca.

Drugi u Srbiji: Akademija Bambi 2010 sa trenerom Jovanom Blažićem

Šabac je takođe bio domaćin turnira za prvaka Srbije za 2010. godište (24. aprila), gde je Akademija Bambi osvojila drugo mesto. Zrenjaninci su u finalu poraženi od Duela iz Kruševca.

Akademija Bambi (generacija 2012) osvojila je drugo mesto u Mini Maxi fudbalskoj ligi Srbije. Trener: Vaso Vojnović.

Istog dana u Kruševcu je odigran finalni turnir za 2012. godište, gde je Akademija Bambi u finalu poražena od Crvene zvezde iz Beograda i na kraju zauzela drugo mesto u Srbiji.

AKADEMIJA BAMBI ISPISALA ISTORIJU

Posle kompletne Mini maksi lige, koja se održavala u 20 gradova u Srbiji Akademija Bambi je, pored Crvene zvezde, Duela iz Kruševca i OFK Šapca, jedina škola fudbala, koja je imala tri svoje ekipe na finalnim turnirima prvenstva Srbije. Sve tri ekipe su stigle do pehara. Jedine ekipe iz Vojvodine, koje su uzele medalje su Akademija Bambi u sva tri godišta i GDM Novi Sad, koji je bio prvi u 2013. godištu.

– I ova sezona je pokazala da je Mini maksi liga ozbiljan brend, koji privlači najviše ekipa u Srbiji. Takođe, to je jedna od retkih liga u Srbiji, koja je u ovim vanrednim uslovima pandemije, uspela da održi sva takmičenja, od gradskog do državnog nivoa, uz poštovanje svih epidemioloških mera i bez prisustva publike. Veoma sam zadovoljan zbog kontinuiteta uspeha, jer smo u poslednjih 4 – 5 sezona redovni učesnici finalnih turnira, na kojima redovno osvajamo pehare, što daje potvrdu kvaliteta našeg rada i talenta, koji naša deca poseduju – rekao je direktor Akademije Bambi, Darko Tošić.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh