I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Sport

Atletičari AK AS 023 uspešni na finalu Kupa Srbije i mitingu Open Novi Sad

Na finalu kupa Srbije, na kojem je posle takmičenja u kvalifikacijama nastupilo dvanaest najboljih u svojim disciplinama, nastupilo je i troje takmičara našeg AK AS 023.

Anastasija Homan Savković osvojila je drugo mesto u bacanju kugle sa ličnim rekordom (11,04), Jovan Milošev je u skoku u vis zauzeo sedmo mesto (162), dok je Andrea Sremac u trci na 60m zauzela deveto mesto sa ličnim rekordom (8,46)

Anastazija Homan Savković

PerSu marketi

 OPEN NOVI SAD

Na atletskom mitingu ,,OPEN NOVI SAD,, u konkurenciji pionira/ki do 16 godina, i atletskih škola učestvovalo je 17 članova našeg kluba koji su osvojili ukupno 11 medalja, i to tri zlatne,šest srebrnih i dve bronzane.

Prva mesta osvojili su: Sremac Andrea u trci starijih pionirki na 100m,Cvetkov Justin u konkurenciji atletskih škola (07) u skoku u dalj,i Jovanov Anđela u konkurenciji atletskih škola (11) na 40m.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Druga mesta osvojili su: Homan Savković Anastasija u konkurenciji starijih pionirki u bacanju kugle, Milošev Jovan u konkurenciji starijih pionira u skoku u vis, Stojšin Marina u konkurenciji atletskih škola(06) u trci na 600m, Tot Nina (08)u konkurenciji atletskih škola u trci na 60m,Slankamenac Ilija (08) u konkurenciji atletskih škola u trci na 300m,Gaković Teodora (10) u trci atletskih škola na 40m. Treće mesto osvojili su Vukov Tamara (10)u konkurenciji atletskih škola u trci na 40m i Vorkapić Maša (08) u konkurenciji atletskih škola u trci na 60m.

U skoku u dalj (04/05) Katarina Čabrilo zauzela je četvrto mesto, kao i Aleksandar Atanacković (10) u trci na 40 m i Anastasija Jovanov (09) u trci na 40 m.Trku na 600 metara uspešno su istrčale Milica Božović i Sara Gut (05), kao i Tot Una (04) trku na 300 m.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh