I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Povratak na sportske terene: Ajredin Ajeti šampion Srbije u kros duatlonu

U organizaciji Triatlon saveza Beograda, SK Sporticus iz Beograda i Srpske triatlonske unije , održano je prvenstvo Srbije u kros duatlonu, na terenima na Košutnjaku u Beogradu.

Zrenjaninac Ajredin Ajeti zauzeo je prvo mesto u konkurenciji AG2 (31 – 40 godina). On se takmičio pod bojama Triatlon kluba Sava iz Sremske Mitrovice.

Na ovom takmičenju, disciplina se sastojala od 2 km trčanja, prve tranzicije, prelazak sa trčanja na bicikl, vožnja bicikla 6 km, druge tranzacije i trčanje 1 km.

I Taxi Zrenjanin

Teren je bio prilično težak, zbog kiše koja je padala prethodnih dana i specifičnog terena sa brzim spustevima i usponima.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Veoma sam zahvalan timu, koji me je nakon zdravstvenih problema i odsustva iz sporta, vratio u takmičarsku formu. Zahvalnost dugujem za atletski deo Marijani Čegar Lukić „Čegarruning“ Novi Sad, biciklistički segment Nebojši Subiću iz Biciklističkog kluba „dubl“ Novi Sad i treneru Aleksandru Gavriloviću iz TK Sava. Svi su me pojedinačno spremali za povratak na stazu. Ove sezone vozio sam dosta biciklističkih trka i maratona, a na žalost dosta takmičenja je otkazano zbog pandemije virusa Covid 19. Ipak, nadam da će se zimski pripremni deo sezone dobro odraditi i da će naredne sezone biti više trka i takmičenja – rekao je Ajredin Ajeti.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh