I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Sport

Ajredin Ajeti ponovo na tatamiju: Živi u Zrenjaninu, takmiči se za Žitište, osnovao klub u Novom Sadu

Karlovac  je bio domaćin četvrtog „Karlovac Open“ takmičenja, koji nosi naziv i vrednovanje „Evropskog kick boxing Kupa“.

Trening na novosadskom Štrandu

Na takmičenju je učestvovalo 2.064 boraca iz 28 zemalja. Našu regiju i Kik boks klub Spartanac iz Žitišta prestavljao je Ajredin Ajeti.

Povratak na tatami

Ajredin je u Karlovcu bio veoma uspešan. Osvojio je dve srebrne i jednu bronzanu medalju – dve u borbama i jednu u formama. Nakon šestomesečne pauze od operacije vena i dugog oporavka, ovo je bilo njegovo prvo takmičenje.

PerSu marketi

– Za mene mnogo znači povratak na tatami, jer se tu najbolje osećam. Rezultati u Karlovcu su dobri, ali se nadam da ću polako ulaziti u još bolju formu. Zahvalio bih se Fitness klubu Stefani, koji mi je mnogo pomogao i čiji sam prostor koristio za oporavak, kao i svom matičnom klubu Urban Combat.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Trenerska karijera

On je nedavno započeo i trenersku karijeru u klubu, koji je nedavno osnovao u Novom Sadu.

– Klub sam osnovao u Novom Sadu, jer želim da širim kyokushin karate. Veči je grad, više će biti zainteresovanih ljudi, a bolji su i uslovi za trening. I dalje živim u Zrenjaninu, ali sam na svakodnevnoj relaciji Zr – Ns. Radim u Zrenjaninu i pomažem baki preko nedelje, ali vikend i slobodne dane provodim u Novom Sadu. U kik boksu se takmičim za Spartanac iz Žitišta. Veoma sam zahvalan Milanu Zoriću, čoveku koji me je pre par godina pozvao u Spartanac, gde sam započeo svoju trenersku karijeru u kik boksu – zaključio je Ajredin Ajeti.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh