I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Sport

Ajeti debitovao u kros duatlonu, a okitio se i sa dve bronze u target sprintu

Proteklog vikenda u organizaciji Tritlon saveza Beograda, SK Sporticus iz Beograda i Srpske triatlonske unije, održan je „Jesenji Sporticus kros festival“ na terenima sa MTB stazom, na Košutnjaku u Beogradu.

U sklopu tog takmičenja održan je KUP Srbije u kros duatlonu , 4. kolo kros serije.

Na ovom takmičenju, učešće je uzeo predstavnik SBU Borac iz Zrenjanina, Ajredin Ajeti, koji je debitovao u ovom sportu. Kros duatlon je jedna od disciplina u okviru triatlona, i sastoji se od kros trčanja, kros vožnje MTB bicikla i kros trčanja.

Fordomanija

Na ovom takmičenju, disciplina se sastojala od 4 km trčanja, tranzacija, prelazak sa trčanja na bicikl, vožnja bicikla 9 km , tranzacija i trčanje 2 km.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Rezultat koji je ostvaren na debitantskom učešću je 5. mesto u glavnoj trci u konkurenciji takmičara preko 18 godina, dok je u konkurenciji AG2 (31-40 godina) odneo 1. mesto.

Ovo je bilo poslednje takmičenje u ovoj kalendarskoj godini Srpske triatlon unije, u sledećoj sezoni se očekuju još bolji rezultati i plasmani.

TARGET SPRINT Grad Prix Segedin 2018

U Mađarskoj, u Segedinu, odrzan je Grand Prix Segedin 2018, međunarodno takmicenje u streljaštvu. Na ovom takmičenju je u okviru klasicnog streljstva bila i disciplina Target Sprint na kojoj su ucesce uzeli i takmičari iz Srbije.

Srbiju su predstavljali članovi novosadskog kluba Biatlon, beogradska Crvena zvezda i zrenjaninski SBU Borac. Zrenjaninac Ajredin Ajeti je ostvario plasman na 3. mestu pojedinačno i u mešovitom timu 3. mesto sa takmičarkom novosadskog kluba Biatlon, Katarinom Vranješević.

U narednom periodu SBU Borac promovisaće ovu zanimljivu disciplinu streljaštva i sporta, koja je sačinjena od naizmeničnog trčanja i gađanja.

  • Divider

  • Divider
Na vrh