I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Sport

Ajeti osvojio dve medalje na Svetskom Kupu borilačkih veština

U mađarskom gradu Erd, koji se nalazi nadomak Budimpešte, od 10. do 13. oktobra održan je Svetsku Kup u borilačkim veštinama, World IMAF Cup 2013.

rsz_ajredin_ajeti_madjarska

Organizatori su bili IMAF Svetska organizacija i madjarski shaolin Kung – fu savez. Na šampionatu je učestvovalo oko 1.000 takmičara iz preko 30 zemalja iz čitavog sveta, koji su se nadmetali u više disciplina kung Fu- a, ali i u drugim borilačkim disciplinama.

U društvu organizatora

U društvu organizatora

I Taxi Zrenjanin

Šampionat je otvorio presednik IMAF organizacije Grand Master Che Chang Chiang (Taivan, inače nosilac) 10. ranga kung fu – a.

Na Svetskom Kupu se dva puta vijorila srpska zastava

Na Svetskom Kupu se dva puta vijorila srpska zastava

Na ovom šampionatu je takmičar zrenjaninskog Urban Combat kluba, Ajredin Ajeti, prezentovao naš grad i zemlju na najbolji mogući način. Osvojio je dve  medalje u dve discipline: u disciplini kung fu – a, qinda – 80 kg, bio je drugi, dok je u disciplini korejanske borilačke veštine zauzeo 3. mesto.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

– Žal ostaje za kyokushin katama, gde mi je medalja izmakla za samo pola poena – kaže Ajeti. – Sa druge strane, drago mi je što sam osvajanjem medalje u kug fu – u, povećao broj disciplina u kojima sam osvajao medalje. Na ovo takmičenje sam otputovao uz veliku pomoć, kompanije „PerSu Marketi“ kojima se ovom prilikom zahvaljujem – dodaje Ajeti.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh