I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

ADA liga prvi put u Zrenjaninu – prijavljeni igrači od Slovenije do Malezije

Badminton klub Banat će u subotu, 24. novembra, biti domaćim međunarodnog turnira u badmintonu (ADA Liga), za koji se prijavilo 150 takmičara iz Srbije, Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Rumunije, Poljske i Malezije.

Ovo će biti prvi put da se u Zrenjaninu održava međunarodni turnir u badmintonu i ujedno prvo badminton takmičenje u istoriji „Medisona“, najstarije sportske dvorane u našoj zemlji.

Badminton je olimpijski sport, pogodan kako za profesionalce, tako i za rekreativce. Organizator turnira je Badminton klub Banat, čiji se članovi nadaju da će održavanje ADA Lige u doprineti popularizaciji ovog sporta.

I Taxi Zrenjanin

Alpe – Dunav – Adria ligu čine najvećim delom igrači iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine i Srbije, ali se povremeno prijavljuju i takmičari iz drugih zemalja. Tako će u Zrenjanin doći i majstori badmintona iz Rumunije i Poljske, a prijavljen je i jedan učesnik iz Malezije!

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

ADA Liga je potekla iz Brežica u Sloveniji, a zatim se polako širila na Varaždin, Beograd, Sarajevo, Opatiju i Zagreb. Zrenjanin se kao domaćin pojavljuje prvi put.

U pitanju je rekreativni turnir, a takmičari su prijavljeni u četiri grupe, u zavisnosti od kvaliteta. Prijavljeno je 150 takmičara, koji će ukupno odigrati 320 mečeva!

Početak turnira u „Medisonu“ je planiran u 8 časova, a finalni mečevi se očekuju posle 18 časova.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh