I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

8 razloga za vežbanje u Fitnes klubu „Steffani“

Pored sveobuhvatnih modernih fitnes programa koje nudi, klub “Steffani” je i zvanično jedini fitnes klub u Zrenjaninu koji je licenciran od strane Sportskog Saveza Srbije.

Steffani teretana1

Licenca Sportskog Saveza Srbije je garancija visokog standarda kvaliteta opreme i usluga koje fitnes klub “Steffani” pruža. Pored toga licenca je i dokaz o vrhunskim sportskim rezultatima koje je klub “Steffani” postigao kroz svoju istoriju od 25 godina postojanja.

Na novoj adresi, Đure Jakšića 14 (u dvorištu bivše Sloge Mideri), fitnes klub “Steffani” u svom novom izdanju predstavlja Zrenjanincima najkvalitetnije programe vežbanja na vrhunskim spravama, uz nadzor stručnog osoblja i profesionalne savete.

I Taxi Zrenjanin

Sreffani dzak

Programi koje fitnes klub “Steffani” nudi su:

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

1. Kompletno opremljena teretana uz stručnog instruktora, koji je uvek na raspolaganju, premium paket koji uključuje program vežbanja uz ličnog trenera, nutricioni plan, lekarski pregled u klinici “Radović“,

2. Joga – kroz koju vežbači postižu poseban stepen sklada duha i tela kao i relaksacije od stresa;

3. Pilates – uveliko poznati oblik vežbanja kroz koji se postiže aktivacija svakog i njasitnijeg mišića u ljudskom telu;

4. Combat Aerobic – kombinacija aerobika sa cardio boxing vežbama i borilačkim veštinama idealan za devojke koje žele naučiti osnove samoodbrane uz redovno vežbanje;

5. Cardio Aerobic – Modernizovani oblika aerobika sa fokusom na cardio kondicione vežbe;

6. Latino Dance – Treninzi Latino i standardnih plesova kao što su Tango, Rumba, Samba i Valcer;

7. Korektivna gimnastika – Najnovija usluga u fitnes klubu “Steffani”, koja će biti dostupna od 1. marta je specijalni program korektivne gimnastike sa prevencijom deformiteta kičmenog stuba i stopala za decu i odrasle.

Ovaj program će biti sproveden u saradnji sa poliklinikom “Radović”, a same treninge i program će rukovoditi doktor secijalista i stručno medicinsko osoblje. Pored pomenutog programa građanima će biti dostupan i poseban

8. Medicinsko – sportski program za dijabetičare, koji će takođe biti sproveden od strane doktora specijaliste i stručnog medicinskog osoblja iz poliklinike “Radović”.

Steffani Logo Flajer

Radno vreme Fitnes Centra “Steffani” je svakim radnim danom i subotom od 10 h – 22 h, a nedljom od 16 h do 21 ,h.

Dragi Zrenjaninci, dobrodošli u novi Fitnes Centar “Steffani” da zajedno, kroz prijatnu atmosferu i sport, putujemo stazom zdravlja i dobrog duha bez stresa i nervoze.

Sportski pozdrav,

Vaš Fitnes Centar Steffani,

Kontakt telefon: 063 247 200, 063 8306 488

 

 

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh