I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Sport

Počinje Zimski turnir u malom fudbalu

turnirDrugi Zimski turnir u malom fudbalu „Zrenjanin 2013-14“, čiji je pokrovitelj Grad Zrenjanin, počeće u nedelju 22. decembra, u „Kristalnoj dvorani“ u Zrenjaninu, a prijava ekipa moguća je od danas – saopštili su organizatori na konferenciji za novinare u Gradskoj kući.

Predstavnicima medija obratili su se članovi Organizacionog odbora turnira Nedeljko Golušin, Denis Stanojević i Ivan Mikalački. 

Golušin je istakao da su organizatori dosta toga naučili od prethodnog turnira, i da se nadaju da će ranije uočene greške biti ispravljene.
– Zimski turnir biće „šlagvort“ za još jedan, letnji turnir u malom fudbalu, koji je bio na „pauzi“ više od pet godina, a sada su se, konačno, stekli uslovi da oba ova turnira postanu „sportski brend“ grada Zrenjanina, rekao je on.
 

Denis Stanojević obratio se u ime organizatora, ali i pokrovitelja – Grada Zrenjanina – istakavši da ovaj turnir treba da, pored dobre zabave, skrene pažnju na ono što je najvažnije u gradu Zrenjaninu, a to je, po njegovim rečima – sport.  

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

– Ova manifestacija će, kroz više aktivnosti, doprineti i razvijanju zdravog duha, sportske atmosfere, kao i fer-pleja u sportu i samom životu. Kako se turnir održava tokom novogodišnjih praznika, cilj nam je da našim najmlađim sugrađanima pružimo što više vannastavnih aktivnosti, a starijima da kvalitetno utroše slobodno vreme, rekao je Stanojević i dodao je prošle godine na turniru bilo prijavljeno više od sto ekipa, sa preko hiljadu učesnika.

mikalackiIvan Mikalački, fudbalski sudija, predočio je neke tehničke detalje u vezi sa turnirom i rekao da se turnir igra u tri kategorije: juniorskoj, seniorskoj i veteranskoj.

– Juniori su podeljeni na podkategorije pionira (godišta 2000 do 2005.), starijih juniora, koji su godišta od 1996-1999., a u zavisnosti od broja prijavljenih ekipa, neke kategorije će biti spojene. Seniorske ekipe su od 1995. godišta i starijih, da bi u kategoriji veterana mogli da igraju rođeni 1978. godine i stariji. Kotizacija za ekipe je 10 hiljada dinara (za veterane i seniore), odnosno 5 hiljada dinara za juniore, a svaka ekipa može da broji do 10 igrača, kazao je Mikalački.  

 

Prijava ekipa moguća je još od četvrtka, 12. decembra,  na telefon 062-9677-489 i trajaće do subote, 21. decembra u 12 časova, da bi istog dana, u 16 časova, bilo obavljeno i žrebanje, u pres sali „Kristalne dvorane“.
zimski-turnir Organizatori podsećaju na web i facebook stranice, na dole navedenim adresama, otvorene prilikom prethodnog turnira, gde će biti dostupne sve informacije i o ovogodišnjem turniru, raspored i rezultati utakmica, kada turnir počne.

Izvor : zrenjanin.rs

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh