I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Sport

Veslanje: Zrenex osvojio tri medalje u Hrvatskoj

Uprkos hladnoći, vetru i kiši održana je proteklog vikenda Miholjska regata – Osijek 2013, tradicionalni veslački susret kojim se obeležava završetak sezone veslanja na Dravi. Oko 170 veslačica i veslača iz 11 klubova okupilo se danas na Dravi kako bi učestvovali u tradicionalnoj regati kojom je osiječki Veslački klub Iktus slavi Svetog Mihovila – praznik zaštitnika župe kojoj pripada.

veslanje

Nastupili su klubovi iz Mohača (MSTEO mohacsi), Baje (Bajai Spartacus SC), Subotice (Palić), Zrenjanina (Zreneks), Maribora (Dravske elektrarne Maribor), Vukovara (HVK Vukovar), Zagreba (Mladost, Jarun), Kaštela (HVK Marina Kaštela), Splita (HVK Gusar) i Osijeka (VK Iktus).

Jovana Arsić

Jovana Arsić

I Taxi Zrenjanin

VK Zreneks je osvojio tri medalje. Jovana Arsić je bila prva u skifu za seniorke, Svetlana Ristin je u skifu za juniorke bila druga, a Jovana i Svetlana su zajedno u dubl skulu osvojile srebro.

Domaćini su bili najbrojniji i najuspešniji sa osvojene 4 zlatne, 6 srebrnih i 4 bronzane medalje. Veoma su uspešni bili i veslači iz Baje s 4 zlata, 2 srebra i 2 bronze. Vukovarci su takođe osvojili 4 zlata, te 3 srebra i 1 bronzu. Veslačice i veslači Palića osvojili su dve zlatne medalje, a Mariborčani 2 zlata, 1 srebro i jednu bronzu. Dva zlata, 3 srebra i jednu bronzu osvojili su veslači HVK Marina Kaštela, a veslači iz  Mohača bili su jednom prvi, dva puta drugi i treći dva puta.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Zbog lošeg vremena, jakog vetra i kiše otkazano je 6 od 21 trke, uglavnom malih čamaca, jer je takmičenje počelo izvrtanjem jedne  kadetkinje u skifu. 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh