I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Posle Piperskog, devojke ukrštaju rukavice

Kupa nacija za žene u boksu će biti održan  u Zrenjaninu od 9. do 12. januara, u „Kristalnoj dvorani“. U organizaciju su se, pored Vojvođanskog bokserskog saveza, uključili grad Zrenjanin i Bokserski savez Srbije.

boxing_girls_1– Biće ovo zaista velika bokserska manifestacija, jer na ring će, od 9. do 12. januara, izaći više od dve stotine devojaka u uzrastima seniorki, juniorki i mladih. Uz to, doći će i oko osamdeset službenih osoba. Biće Zrenjanin tih dana svet u malom, pošto će na turniru učestvovati ratnice ringa iz 31 zemlje sa tri kontinenta. Ljudi iz tog banatskog grada osigurali su da se borbe održavaju u novoj sportskoj dvorani, što će manifestaciji dati još veći značaj. Uz to, na ringu će biti mnogo djevojaka osvajačica medalja s najvećih međunarodnih smotri plemenite veštine, a među njima nastupiće i naše reprezentativke – istakao je predsednik VB Saveza, Jovica Panić.

Prijave za Kup nacija od evropskih zemalja poslale su Rusija, Ukrajina, Češka, Slovenija, Holandija, Belgija, Kipar, Mađarska, Švedska, Nemačka, BiH, Hrvatska, Grčka, Crna Gora, Makedonija, Bugarska, Francuska, Poljska, Španjolska, Italija, Rumunjska, Moldavija, Belorusija, Litvanija i Srbija. Iz Azije dolaze Šri Lanka, Indija i Kazahstan, a iz Afrike Maroko i Bocvana.

Biće to najveći turnir u ženskom boksu u 2012. godini. On se nalazi u međunarodnom kalendaru EUBC i ima visok renome i u svetu. Posle profesionalnog meča Piperski – Zold održanog 15. decembra u Zrenjaninu, grad na Begeju će ponovo biti domaćin vrhunskog spektakla, ovoga puta u ženskoj konkurenciji, što donosi i posebnu draž.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Fordomanija
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh