I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Sport

1.200 malih fudbalera na Zimskom Bambi Kupu [9 FOTOGRAFIJA]

Veliko interesovanje fudbalskih klubova i škola fudbala iz Srbije, ali i iz inostranstva, obeležilo je II Zimski Bambi Kup, koji je od 24. do 29. decembra održan u fudbalskom balonu Sportskog centra „Bambi“. 

Nagrade najboljima u generaciji 2006 dodelio je Zoran Bambi Tošić

Nagrade najboljima dodelio je Zoran Bambi Tošić

 
AKADEMIJA BAMBI NAJBOLJA U GENERACIJI 2003. Završnog dana Akademija Bambi je u finalu savladala Proleter iz Zrenjanin rezultatom 5:3, a Nikola Petković je postigao 4 gola za pobedničku ekipu. U borbi za treće mesto Bečkerek 023 je posle boljeg izvođenja penala savladao ekipu Akademiju Bambi 2004.

Bambi

AKADEMIJA BAMBI NAJBOLJA U GENERACIJI 2005. U konkurenciji 13 ekipa prvo mesto osvojila je ekipa Akademija Bambi koja je u finalu savladala Olimpik iz Apatina rezultatom 6:1.

PerSu marketi

Šampioni: Bambi 2005

Šampioni: Bambi 2005

Zimski Kup generacije 2005

Zimski Kup – generacija 2005

Darko Tošić uručuje pehare

Darko Tošić uručuje pehare

Strelci za pobedničku ekipu u finalu su bili Dragović (3), Almažan, Lukić i Jonjev. U borbi za treće mesto Petrika iz Novog Sada je rezultatom 6:3 savladala ekipu Zmajevi 013 iz Vršca.

Zajednička fotografija posle finala (2007)

Zajednička fotografija posle finala (generacija 2007)

MERIDIANA NAJBOLJA U GENERACIJI 2007. U konkurenciji 16 ekipa prvo mesto zasluženo je osvojila ekipa Meridiane iz Novog Sada, koja je u finalu savladala Akademiju Bambi 7:3. U borbi za treće mesto Zenit iz Bijeljine je savladao Proleter iz Zrenjanina, posle boljeg izvođenja penala, a rezultat u regularnom delu je bio 2:2.

Bambi 2004

Bambi 2004

AKADEMIJA BAMBI NAJBOLJA U GENERACIJI 2004. U konkurenciji 12 ekipa prvo mesto osvojila je ekipa Akademija Bambi, koja je u finalu savladala OFK Šabac rezultatom 2:1. Strelac oba pogotka za domaćine bio je Danilo Janjatović.U borbi za treće mesto Olimpik iz Apatina je rezultatom 4:3 pobedio ekipu Petrike iz Novog Sada.

MERIDIANA NAJBOLJA U GENERACIJI 2006. U konkurenciji 13 ekipa zasluženo prvo mesto osvojila je ekipa Meridiana iz Novog Sada, koja je u finalu savladala Ole rezultatom 3:0. U borbi za treće mesto Bečkerek je rezultatom 4:3 pobedio ekipu Tika Taka iz Subotice.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Zoran Tosic

ŠF LANE POBEDNIK U GENERACIJI 2008. Zoran Tošić je pobednički pehar i medalje u konkurenciji 16 ekipa dodelio pobednicima ŠF LANE iz Beograda, koja je u finalu savladala Akademiju Bambi rezultatom 4:1. U borbi za treće mesto Spektar iz Sombora je rezultatom 5:4 pobedio odličnu ekipu Ole.

Dečaci iz Škole fudbala Lane sa Zoranom Tošićem

Dečaci iz Škole fudbala Lane sa Zoranom Tošićem

Učestvovalo je ukupno 80 ekipa, sa blizu 1.200 malih fudbalera, koji su se nadmetali u 6 uzrasnih kategorija.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh