I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Najnovije vesti

10 fotografija sa proslave šampionske titule stonotenisera Banata

U revanš meču finala stonoteniskog  plej – ofa ekipa Banata je sinoć u Kikindi ostvarila drugu pobedu nad Kikinđanima i tako osvojila titulu šampiona Srbije. Ovo je treća uzastopna titula Zrenjaninaca.

Kao kod kuće: Na tribinama je bilo duplo više Zrenjaninaca od Kikinđana

Kao kod kuće: Na tribinama je bilo duplo više Zrenjaninaca od Kikinđana

Meč je trajao tačno tri sata, a Banat je slavio rezultatom 4:2. U prvom meču Gordić je posle 40 minuta velike borbe bio bolji od talentovanog Katića rezultatom 3:2. Zatim je Ilija Majstorović poražen od Anušića sa 3:0. Na 2:1 za Banat povisio je Petkov posle nadmoćnih 3:0 protiv Petea.

Ilija Majstorović "merka" pehar pred početak utakmice

Ilija Majstorović „merka“ pehar pred početak utakmice

I Taxi Zrenjanin

Zrenjaninci su potom poveli sa 3:1, posle pobede Ilije Majstorovića sa 3:2 nad Katićem. Majstorović je inače gubio sa 2:0, ali je zahvaljujući velikoj podršci oko stotinu  zrenjaninskih navijača, koji su doputovali da bi bodrili svoje ljubimce, uspeo da smogne snage i preokrene rezultat u svoju korist.

Marko Petkov je sa dve pobede bio junak meča

Marko Petkov je sa dve pobede bio junak meča

Kada se očekivao kraj, Pete je uspeo da iznenadi Gordića (3:1), pa je na parket ponovo morao Petkov. On je posle divovske borbe slavio protiv Anušića sa 3:2 i slavlje je moglo da počne!

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Treći put uzastopno šampioni Srbije

Treći put uzastopno šampioni Srbije

Prvaci Države

Šampanjac za šampione

Šampanjac za šampione

Posle dodele pehara novim – starim šampionima Srbije, prvotimci Banata su otvorili šampanjac i zapevali zajedno sa navijačima, a po povratku u Zrenjanin, proslava je do duboko u noć nastavljena u kafeu „Plus plus“.

Slavlje 1

– Kikinda je pružila sjajan otpor i mogu da kažem da su na taj način opravdali ulazak u finale. Nije bilo lako, ali zato nam je titula još slađa – rekao je trener Banata, Boris Vukelić.

Dmitar Majstorović (levo) i prvotimci Banata su započeli slavlje u kikindskoj dvorani...

Dmitar Majstorović (levo) i prvotimci Banata su započeli slavlje u kikindskoj dvorani…

 

...a zatim nastavili u Zrenjaninu

…a zatim nastavili u Zrenjaninu

– Presrećan sam zbog nove titule. Hvala svima u klubu, u Zrenjaninu sam proveo četiri divne godine. Ovo je najlepši način za oproštaj od dresa Banata – rekao je Marko Petkov, koji će ovog leta karijeru nastaviti u Nemačkoj.

– Ponovo smo dokazali da smo najbolji. Dominirali smo cele sezone i u potpunosti zaslužili šampionski pehar. Banat će i sledeće godine jurišati na titulu. Mi smo uvek prvi, ne znamo za drugo mesto – najavio je predsednik Banata, Dmitar Majstorović.

I za kraj...da se zna ko je majstor!

I za kraj…da se zna ko je majstor!

 

Fotografije: Pavle Taboroši

  • Divider

  • Divider
Na vrh