I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Sport

10 FOTOGRAFIJA sa otvaranja novog „Steffanija“

„Steffani“ je, u prisustvu velikog broja prijatelja i poštovalaca prvog fitnes kluba u gradu,  svečano otvoren na novoj adresi, u ulici Đure Jakšića br. 14, pored Tržnog centra “Panda”.

IMG_8202

– Nova teretana će imati mnoštvo novih stvari, koje stara nije imala, kao sto su tuševi, trake za trčanje, stoni tenis, grupne aktivnosti poput aerobika, joge, kružno intervalnih treninga, dečiji fitnes… – najavio je predsednik „Steffanija“, Miodrag Gligić.

IMG_8115

PerSu marketi

Stari „Steffani“ je imao dušu i veliki broj vežbača, ali posle urušavanja zgrade u centru Zrenjanina, teretana je premeštena u nove prostorije, sa novim konceptom.

IMG_8100 IMG_8088

– To nam je na neki način pomoglo da se okrenemo budućnosti. „Hard“ bodi bilding više nije u modi i zbog toga, pored sale sa spravama, nudimo i sadržaje koje nismo imali do sada, a koji su aktuelni – dodao je Gligić.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

IMG_8141 U prilog tome ide i činjenica da će se ovde pratiti zdravstveno stanje vežbača.

IMG_8159

Uz svaku kupljenu „Premium“ mesečnu karticu, koja podrazumeva vežbanje uz ličnog trenera i kreiranje specijalnog programa ishrane, Fitnes centar „Steffani“ i Poliklinika „Radović“ su obezbedili BESPLATAN kardiološki pregled u Poliklinici „Radović“, koja se nalazi u Takovskoj 10 A u Zrenjaninu.

IMG_8095

Poklon za sugrađane, koji se budu rekreirali ovde, jeste i besplatno igranje stonog tenisa.

Steffani 1

Nova adresa kluba je Đure Jakšića bb. Ukoliko imate pitanja ili sugestije „Steffani“ možete kontaktirati putem fb stranice ili putem telefona 063-247-200 ili 063-8306-488.

IMG_8175

„Steffani“ ima posebnu salu sa spravama i tegovima, zatim salu za stoni tenis i salu za sportove bez tegova – jogu, aerobik, step aerobik, pilates…

– Treneri imaju potrebnu stručnost, diplome i sertifikate. Pozivam sve sugrađane i sugrađanke da dođu, vežbaju kod nas i tako urade nešto za svoje zdravlje – naglasio je Gligić.

Foto: Pavle Taboroši

Foto: Pavle Taboroši

 Cena osnovne članarine je 1.200 dinara, „Premium“ kartica iznosi 2.000 dinara (lični trener, poseban program ishrane, besplatan pregled u klinici „Radović“). Što se tiče joge, pilatesa i kružnih treninga – 12 treninga mesečno košta 1.700 dinara, a 20 treninga mesečno košta 2.000 dinara.

 

Steffani

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
Slot Club Kentucky
Halo Taxi Zrenjanin
  • Divider

  • Divider
Na vrh