I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Pozorišni klub "Zeleno zvono"

Blago potencijala nalazi se u svakom od nas

U četvrtak, 20.3.2014. u 18h, u Pozorišnom klubu „Zeleno Zvono“ u Zrenjaninu će biti održano predavanje na temu: Uticaj misli na energetsko i fizičko stanje tela, Heal Your Life filozofija Lujze Hej i još mnogo toga.

Na predavanju će govoriti Biljana Bedričić, po obrazovanju psiholog-master, sertifikovani trener Asertivne komunikacije i Emocionalne pismenosti. Biljana je prošla kroz obuke iz Racionalno Emotivno Bihejvioralne Terapije (I nivo), Neurolingvističkog programiranja, Interkulturalnog učenja i treninga za lidere. Od 2006. godine aktivno se bavi i održavanjem seminara, na nacionalnom i internacionalnom nivou.

O svom radu sa klijentima Biljana kaže: „Moj pristup oplemenjen je i alternativnim tehnikama primene Univerzalne životne energije, kako na osobe, tako i na životne okolnosti, da bi se živelo u skladu sa zadatkom naše duše. Primenjujem tehnike Theta healing-a i Reiki-a i svu moć intuicije kako bih se povezala sa ljudima i probudila ono najbolje u njima; kako bi sijali i sami bili primer u ovom svetu.“

Njena ljubav prema životu dovela ju je do učenja Lujze Hej, njenog afirmativnog pristupa životu i danas, te je nedavno postala i zvanični i sertifikovani trener Heal Your Life programa, baziranog na učenjima Lujze Hej i vodim različite seminare i radionice koje pomažu da promenom misli unapredimo kvalitet svog života.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Od aprila 2012. godine stranica na fejsbuku „Pozitivna psihologija“ je konačno bila materijalozovana, iako je kao ideja dugo postojala na nefizičkom nivou. Osnovna ideja jeste da aktivnim usmeravanjem naših misli na informacije od kojih se osećamo dobro, stvaramo vibraciono polje sklada i harmonije, te tako u svoj život privlačimo upravo one situacije koje smo oduvek hteli, koje su nam prijatne i u kojima uživamo. Ljudi različitih životnih orijentacija, godina, profila, svi teže da budu zdravi i nasmejani, razlikuje ih samo način na koji veruju da je to moguće ostvariti.

Psihološki pristup je upotpunjen blagotvornim energetskim tretmanima lekara prirodne medicine (The Center for Natural Studies-USA) – Marije Bedričić, koja po utvrđivanju energetskog stanja svake osobe, primenjuje Univerzalnu životnu energiju za uspostavljanje harmoničnog i skladnog funkcionisanja, koja se reflektuje ne samo na sve segmente postojanja same osobe, već i na one koji je okružuju. Preko 20 godina inspirativnog rada i ličnog usavršavanja (Theta healing, Reiki, Kristaloterapija, učenje Grigorija Grabovoia) učinilo je dovoljno osetljivom za suptilne energije kojima pojedinac vibrira u ovom svetu i vrlo brzo uspeva da harmonizuje i obnovi energetski tok u organizmu čoveka i tako doprinese njegovom blagostanju.

Saznajte vezu između određenih misaonih šablona i zdravstvenog stanja u kojem se nalazite. Svesnim upravljanjem sopstvenim mislima, možete živeti ispunjen život. Otkrijte koji energetski uplivi mogu podstaći, a koji sabotirati vaš uspeh.

Predavanje se održava u Pozorišnom klubu Zeleno Zvono, Trg slobode 7, u Zrenjaninu.

Učešće za predavanje iznosi 400,00 dinara.

Za rezervaciju mesta i dodatne informacije +38163471190 ili positivemind4all@gmail.com

Preuzmite odgovornost za sopstveni život i kreirajte najbolju verziju sebe! 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh