I love Zrenjanin

  • Home Interpoint
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Posao

Prvi GRAWE razvojni centar otvara se u Zrenjaninu

ZrBizNet

Ukoliko ste ambiciozni i vredni dobra vest za vas je da se u Zrenjaninu otvara prvi GRAWE razvojni centar u kome je u toku upis polaznika.

ROK ZA PRIJAVU 15. NOVEMBAR

GRAWE Razvojni centar koji će se nalaziti u ulici Nikole Pašić 39, okupiće polaznike koji su ambiciozni i odlučni u ciljevima koje žele da ostvare, koji su vredni i veruju u sebe.

Posle završena dva stepena programa, svi polaznici dobiće mogućnost zaposlenja na različitim  pozicijama.

I Taxi Zrenjanin

Razvojni centar,  oformljen je radi širenja poslovanja i kao potreba za pripremom ljudi koji su prepoznali osiguranje kao posao budućnost , ima za cilj da razvija veštine polaznika i da prevashodno prenese znanje koje je za posao u osiguranju neophodno.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti putem broja 0800405404

GRAWE osiguranje a.d.o. je deo velike GRAWE porodice čija je istorija duga skoro dva veka.

Tradicija, stabilnost i poverenje, sa pogledom u budućnost su osnove na kojima ova kompanija gradi uspešno poslovanje u Srbiji i još dvanaest zemalja jugoistočne Evrope.

GRAWE osiguranje je osnovano 1997. godine kada je bilo prvo osiguravajuće društvo sa stranim kapitalom u našoj zemlji. Posle 20 godina poslovanja u Srbiji, GRAWE je jedno od najprofitabilnijih osiguravajućih društava na domaćem tržištu i nalazi se među liderima u oblast osiguranja života.

 

 

 

 

  • Divider

  • Divider
  • Daruši
Na vrh