I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Politika

„Twitter intervju I love Zrenjanin“ – gost Čedomir Janjić

Portal I love Zrenjanin biće prvi medij u gradu koji će s jednim od funkcionera aktuelne gradske vlasti uraditi intervju putem društvene mreže Twitter.

Gost našeg Twitter intervjua biće zamenik gradonačelnika Čedomir Janjić  jedan od prvih među političarima, koji je, rečeno Twitter rečnikom-zapratio naš profil na toj sve masovnijoj mreži. U našoj novoj rubrici „Twittuj I love Zrenjanin“, pitaćemo Janjića da li je zahtevno biti zamenik prvom čoveku grada, da li je u „cajtnotu“ s vremenom od kada je preuzeo vršenje te funkcije, da li je mislio da će „Dani piva“ propasti ili opstati, šta voli da radi u slobodno vreme i koja mesta posećuje, da li se druži sa funkcionerima iz drugih stranaka, šta poručuje onima koji kažu da je „Zrenjanin mrtav grad“…

Ceo Twitter intervju sa zamenikom gradonačelnika odvijaće se uživo u nedelju oko 17h, a korisnici ove drušvene mreže moći će da ga čitaju u svako doba ukoliko u pretrazi ukucaju takozvani „hushtag“ koji glasi :

Fordomanija

#zrintervju 

Ovaj komunikacioni kanal #zrintervju biće korišćen i ubuduće za sve naredne intervjue medju kojima če se osim istaknutih ljudi iz sveta politike, pojavljivati i sportisti,glumci kao i svi istaknuti Zrenjaninci koji imaju šta da kažu. Naš twitter nalog nalazi se na linku http://twitter.com/ilovezr .

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh