I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Noćni Život Zrenjanin - Kuda večeras

Wurst Platz Bar poziva na dobar provod i ukusnu ˝klopu˝

Novootvoreni koncept bar iz Zrenjanina, Wurst Platz Bar svojim gostima nudi ukus austrijskih kobasica i svirke najboljih bendova.

Iz Wurst Platz bara navode da je reakcija na kobasice i svirke pozitivna kod svih gostiju koji su ih posetili, te da se rado vraćaju u lokal.

Izuzetno nam je drago da se Zrenjaninu dopada naš koncept hrane i pića. Svakog četvrtka, petka i subote imamo muziku uživo i reakcije naših gostiju su vrlo pozitivne, poručuju iz Wurst Platz-a.

3 kvalitetne svirke ove nedelje u Wurts Platz-u

U periodu od 16. do 18. maja, pomenuti bar sprema sledeća dešavanja:

  • Četvrtak: Raskršće – Zrenjaninski kvartet koji je pravio sjajne žurke po gradu, pojaviće se posle mnogo godina pauze, u Wurstu.
  • Petak: Prljavi Inspektor Blaža i Kljunovi – ulepšaće veče svojom harizmom i energijom. Sve hitove ovog sastava imaćete priliku da pevate u petak.
  • Subota: Sky Limit – ekipa čija lica dobar deo Zrenjaninaca već sigurno zna. Najveći ˝house i mtv˝ hitovi i odlična energija ove subote.

Dobrodošli u kuću dobre hrane, svetskih piva i Rok en Rola!

Info i rezervacije na telefon: 063 / 83 – 80 – 868

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

 

 

 

Iz Wurst Platz bara navode „Izuzetno nam je drago da se Zrenjaninu dopada nas koncept hrane i pica. Svakog cetvrtka, petka i subote imamo muziku uzivo, reakcije nasih gostiju su vrlo pozitivne“

3 sjajna nastupa ove nedelje:

Cetvrtak: grupa Raskrsce, Zrenjaninski kvartet koji je pravio sjajne zurke po gradu, pojavice se posle mnogo godina pauze, u Wurstu.

Petak: Prljavi inspektor Blaza i Kljunovi, ulepsace nam vece svojom harizmom i energijom. Sve hitove ovog sastava imacete priliku da pevate u petak.

Subota: Sky Limit, ekipa cija lica sigurno znate. Najveci house i mtv hitovi, najbolja zurka u gradu ocekuje nas u subotu!

Dobrodosli u kucu dobre hrane, svetskih piva i Rok en Rola!

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh