I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Noćni Život Zrenjanin - Kuda večeras

Zrenjaninke pozvale mlade u naš grad na veliku žurku u belom [VIDEO]

Spektakularna žurka koja već godinama unazad svakog leta okupi preko 2000 Zrenjaninaca, White Party, ovog vikenda će se ponovo održati u Zrenjaninu.

Popularna tematska žurka koja je osvojila srca Zrenjaninaca, White Party, održaće se u subotu 19. avgusta, u prostoru letnje Kino Bašte. Kako organizatori ovog događaja najavljuju, interesovanje za ovogodišnji ˝White˝ je nadmašilo sva očekivanja i već danima se traži karta više.

-Prvi kontigent od 500 narukvica je rasprodat za manje od 48 sati, nakon čega smo u pretprodaju pustili još 1000 narukvica koje su skoro rasprodate, što je pokazatelj da Zrenjaninci prosto obožavaju White Party, poručili su organizatori.

Četiri Zrenjaninke video spotom pozvale mlade na veliku žurku u Zrenjaninu

Povodom žurke koja tradicionalno okuplja veliki broj mladih iz Zrenjanina i okoline, snimljen je promotivni video spot u kojem se 4 Zrenjaninke pripremaju za najveći događaj u belom i pozivaju goste u naš grad.

Sama ideja spota nije bila isključivo promocija ovogodišnjeg White Party-a već poziv svim mladim ljudima koji žele dobro da se provedu da dođu u Zrenjanin, a najbolji način za to upravu jesu četiri mlade devojke koje se spremaju za White Party i uputile su se u naš grad, gde ih očekuje nezaboravan provod, dodali su.

Line up za ovogodišnji white party: Vantiz (NS), DJ Lucky (ZR)

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Narukvica za White Party po ceni od 200 rsd ostalo je još jako malo. Cena karte na ulazu iznosiće 300 rsd.

Pogledajte kako su Zrenjaninke pozvale mlade u naš grad

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh