I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Noćni Život Zrenjanin - Kuda večeras

Kafemat: Vikend u znaku muzike koju svi znamo

Koncept bar i restoran koji svojim dešavanjima svakog vikenda donosi određenu dozu svežine i posebne energije u Gimnazijsku ulicu, popularni Kafemat, za vikend koji je pred nama priprema novu žurku prepunu dobrih vibracija.

Sa novim vikendom, stižu i nove opcije za razonodu i opuštanje. Neki će svoje vreme provesti produktivno, neki će se odmoriti u okviru svojih toplih domova, a neki će ipak izaći iz kuća i ˝proslaviti˝ još jedan vikend. Za sve one koji jedva čekaju subotu veče, koncept bar i restoran Kafemat priprema još jedno interesantno veče, ovog puta u znaku najvećih hitova i komercijalne muzike koju svi znamo.

Ovog vikenda, Zrenjanince očekuje još jedno veče za pamćenje. Pored standardno dobrih koktela, ovog vikenda nas očekuje veče najvećih hitova, poručili su iz Kafemata.

Najveći hitovi ove subote

Kako je gore već pomenuto, ovog vikenda sve goste Kafemata očekuju najbolji kokteli i najveći hitovi, a za muzički odabir pobrinuće se jedan od najtraženijih disk džokeja Novog Sada.

Sa nestrpljenjem čekamo subotu, zbog toga rezervišite svoje mesto na vreme i ispišite uspomene koje ćete dugo pamtiti, dodali su.

Iz mix pulta, najveće hitove ove subote servira DJ Vanjanja

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Kafemat info line: 069 / 207 77 77

 

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh