I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Noćni Život Zrenjanin - Kuda večeras

Vikend u Kafematu: Urbano u Gimnazijskoj uz najkvalitetniji ritam

Iako smo u većini slučajeva spremni za ovakve stvari, nekada stigne subota, a sa njom i ono famozno pitanje: ˝Kuda večeras?˝. Koncept bar i restoran Kafemat je odlučio da svima sa nedoumicom jednostavno olakša odabir, te je pripremio sjajnu konceptualnu žurku obeleženu notama najfinijeg house zvuka.

U dobrom ritmu uz kvalitetne vibracije, popularan zrenjaninski lokal Kafemat ovog vikenda odlučio je da zagreje atmosferu u ovim hladnim zimskim danima te je za svoje goste priredio još jedno ˝uzburkano i sočno˝ veče.

-I ove subote nas čeka odlična atmosfera propraćena kvalitetnim zvukom i najboljim koktelima u gradu, poručili su iz Kafemata.

Kokteli uz koje nema zime

Pored piletine u sosu od slačice, još jedan zaštitni znak Kafemata svakako jesu neponovljivi kokteli njihovih koktel majstora.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

-Odgovorno tvrdimo da u našem koktel baru možete popiti najbolji koktel u gradu. Naša preporuka ovog vikenda je Devil’s Ice Tea, ali u koliko se odlučite i za bilo koji drugi svakako ćete uživati u magiji koju naši barmeni stvaraju, dodali su.

Ove subote DJ Laki je za mix pultom!

Kafemat ino line: 069 207 77 77

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh