I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Kafemat

Vikend u Kafematu: Koncept koji poziva na dobar provod

Sa novitetima koje pruža iz nedelju i nedelju, Kafemat se ustalio u našoj rubrici noćnog života. Dešavanja tokom cele nedelje žiteljima Zrenjanina i okoline daju mogućnost da svako od njih pronađe nešto interesantno i da svoje vreme provede kvalitetno i sa uživanjem.

kafemat futured final
Vikend u Kafematu startuje već od četvrtka, kada možete uživati u laganim zalogajima i finim vinima. Veče otvorene kuhinje, što predstavlja apsolutni hit ovog leta, rezervisano je za petak. Mnoge svetske gastronomije su se predstavile, te upravo ovakvim dešavanjima Zrenjaninci imaju priliku da uživaju u vrhunskim ukusima zemalja širom sveta. Ovog petka akcenat je na austrijskoj kuhinji.

-Kad na nečiju kuhinju uticaj izvrše mnoge nacije, i kad su kuvari na dvorovima imali volje i sredstava da eksperimentišu, onda nastaje jedna uistinu međunarodna kuhinja, te vas pozivamo da upoznajte Austriju kroz Veče otvorene kuhinje, poručuju iz Kafemata.

Uzburkani vikend

Subota veče je rezervisana za nastup pionira DJ scene naše zemlje, i resident DJ Kafemata, REISZ-a, koji najavljuje odličan vajb i neprestano đuskanje, uz promociju pravog osvežavajućeg pića Lynchburg Lemonade.
Nedeljni čil, uz lagane zvuke i uvek neki slatkiš, postali su ritual za završetak vikenda.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

-Odaberite svoje veče. Sigurni smo da ćete uživat, dodali su.

Infoline: 069 207 77 77

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh