I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Kafemat

Vikend u Kafematu: Noć veštica i kvalitetno vino

Uvek urban i inovativan, popularni zrenjaninski koncept bar i restoran Kafemat i ovog vikenda donosi osveženje u naš grad.

kafemat-noc-vestica

Kao i svaki put do sada, i ovog vikenda koncept bar i restoran Kafemat donosi duh svetskih žurki u Zrenjanin. Kako smo već navikli, vikend u ovom lokalu počinje malo ranije.

-Vikend kod nas počinje četvrtkom uz popularno ˝Wine & Lounge˝ veče, a ove nedelje bismo i posebno stavili akcenat na to dešavanje. Uz fine tonove i lagane zalogaje, vaš domaćin će ovog četvrtka biti vinarija Virtus, koja će promovisati širok asortiman kvalitetnih vina, poručili su iz gore pomenutog lokala.

Egzotični kokteli i noć veštica

Pored četvrka i kvalitetnog vina, u kafematu će vas u petak sačekati veče koktela i kvalitetnih vibracija, a u subotu tradicionalna ˝Halloween žurka˝.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

-Kao i prošle godine, ove godine smo se takođe potrudili da obeležimo popularnu Noć veštica. U odličnom ritmu i ambijentu koji je specijalno prilagođen ovoj žurki, DJ Zira će prodrmati Kafemat, dodali su.

Kafemat infoline: 069 207 77 77

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh