I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Noćni Život Zrenjanin - Kuda večeras

Kafemat: Muzički vremeplov uz najveći izbor egzotičnih koktela

Zrenjaninski lokal koji u Gimnazijsku ulicu svakog vikenda donosi ˝uzburkane i sočne˝ vibracije, popularni koncept bar i restoran Kafemat, ovog vikenda nastavlja svoj decembarski muzički vremeplov u drugoj ˝epizodi˝ Forever Young žurke.

Nostalgični i željni kvalitetnog zvuka osamdesetih i devedesetih godina, ekipa atraktivnog Kafemata i ovog vikenda donosi u Zrenjanin žurku koja je malo drugačijeg ˝šmeka˝.

-Obzirom da je prethodna ˝Forever Young˝ žurka prošla odlično, odlučili smo da u ovu godinu završimo upravo u tom maniru, te će zagrevanje i poslednju žurku u 2017. upravo obeležiti Forever Young žurka, na kojoj ćemo slušati najbolji odabir Jazz i Soul zvuka 80-tih i 90-tih doina prošlog veka, poručila je Kafemat ekipa.

Nostalgičan zvuk u uzburkanom ambijentu

U uzburkanom ambijentu, pored odličnog muzičkog odabira, Zrenjanince će čekati najveći izbog egzotičnih koktela u gradu.

-Naravno, kao i svake subote, najveći izbor najboljih koktela u gradu, Zrenjaninci mogu da pronađu upravo u našem koktel baru. Vidimo se u subotu, dodali su.

Rezervišite svoje mesto na vreme i uživajte u unikatnoj atmosferi.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Za mix pultom, ove subote nalazi se DJ Brainrider.

Kafemat info-line: 062 207 77 77

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh