I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Noćni Život Zrenjanin - Kuda večeras

Kafemat: ˝House˝ vibracije koje će obeležiti vikend

Bliži nam se polako kraj još jedne radne nedelje, a sa njim i večita dilema koja je svima dobro poznata: ˝Gde izaći ovog vikenda?˝ Koncept bar i restoran Kafemat je odlučio da svima sa nedoumicom jednostavno olakša odabir, te je pripremio sjajnu konceptualnu žurku obeleženu notama najfinijeg house zvuka.

U dobrom ritmu uz kvalitetne vibracije, popularan zrenjaninski lokal Kafemat ovog vikenda zagreva se za predstojeće praznike i u stilu privodi kraju i više nego uspešnu 2016. godinu. Tom prilikom, ekipa ovog koncepta potrudila se da vikend koji je pred nama obeleže u svom stilu, i kako oni to vole da istaknu ˝uzburkano i sočno˝.

-Bliži nam se još jedna subota koja sa sobom donosi odličan vajb u realizaciji naših rezident džokeja koji važe za jedne od najboljih. Trudimo se da svakog vikenda Zrenjanincima pružimo više, stoga očekujemo još jedan interesantan vikend, navode u Kafematu.

Najveći izbor koktela u gradu

Kao što je već svima poznato, Kafemat je uvek isticao kvalitet svoje usluge, te sa ponosom može da tvrdi da u svojoj ponudi ima najveći broj egzotičnih koktela koje možete probati isključivo u njihovom lokalu.

-U skladu sa politikom našeg poslovanja, uvek težimo da budemo najbolji i upravo iz tog razloga smo od nedavno proširili inače pozamašnu koktel kartu koja će vas oboriti sa nogu, nadamo se ne bukvalno, kroz šalu su dodali.

Kafemat uključen u humanitarnu akciju

U okviru akcije ˝Noć slatkih vibracija˝ u saradnji sa udruženjem građana Vojvođanska Inicijativa, tema ovog vikenda je humanog karaktera, te će na ulazu biti korpa za doniranje slatkiša za siromašnu decu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Doniraj slatkiš, obraduj klince – nije teško biti human!

Ovog vikenda, za muzički odabir biće zadužen Kafemat rezident DJ Zira.

Rezervišite svoje mesto i uživajte u kvalitetnom provodu.

Kafemat infoline: 069 / 207 – 77 – 77

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh