I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Noćni Život Zrenjanin - Kuda večeras

Kafemat: ˝House˝ vibracije koje će obeležiti vikend

Bliži nam se polako kraj još jedne radne nedelje, a sa njim i večita dilema koja je svima dobro poznata: ˝Gde izaći ovog vikenda?˝ Koncept bar i restoran Kafemat je odlučio da svima sa nedoumicom jednostavno olakša odabir, te je pripremio sjajnu konceptualnu žurku obeleženu notama najfinijeg house zvuka.

U dobrom ritmu uz kvalitetne vibracije, popularan zrenjaninski lokal Kafemat ovog vikenda zagreva se za predstojeće praznike i u stilu privodi kraju i više nego uspešnu 2016. godinu. Tom prilikom, ekipa ovog koncepta potrudila se da vikend koji je pred nama obeleže u svom stilu, i kako oni to vole da istaknu ˝uzburkano i sočno˝.

-Bliži nam se još jedna subota koja sa sobom donosi odličan vajb u realizaciji naših rezident džokeja koji važe za jedne od najboljih. Trudimo se da svakog vikenda Zrenjanincima pružimo više, stoga očekujemo još jedan interesantan vikend, navode u Kafematu.

Najveći izbor koktela u gradu

Kao što je već svima poznato, Kafemat je uvek isticao kvalitet svoje usluge, te sa ponosom može da tvrdi da u svojoj ponudi ima najveći broj egzotičnih koktela koje možete probati isključivo u njihovom lokalu.

-U skladu sa politikom našeg poslovanja, uvek težimo da budemo najbolji i upravo iz tog razloga smo od nedavno proširili inače pozamašnu koktel kartu koja će vas oboriti sa nogu, nadamo se ne bukvalno, kroz šalu su dodali.

Kafemat uključen u humanitarnu akciju

U okviru akcije ˝Noć slatkih vibracija˝ u saradnji sa udruženjem građana Vojvođanska Inicijativa, tema ovog vikenda je humanog karaktera, te će na ulazu biti korpa za doniranje slatkiša za siromašnu decu.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Doniraj slatkiš, obraduj klince – nije teško biti human!

Ovog vikenda, za muzički odabir biće zadužen Kafemat rezident DJ Zira.

Rezervišite svoje mesto i uživajte u kvalitetnom provodu.

Kafemat infoline: 069 / 207 – 77 – 77

 

  • Divider

  • Divider
Na vrh