I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Bassic Club

Vinyl Bassic: ˝Halloween˝ vikend uz maskenbal

Urbani lokal koji svojim dešavanjima iz vikenda u vikend donosi posebnu svežinu glavnoj zrenjaninskoj ulici, Vinyl Bassic caffe, za vikend koji nam dolazi pripremio žurke u znaku Noći veštica.

bassic-futured

Originalan i urban, Vinyl Bassic u glavnu ulicu našeg grada ovog vikenda donosi duh Noći veštica. Ekipa ovog lokala tvrdi da će kroz dve interesantne večeri još jednom pomeriti granicu dobrog provoda.

-Ove nedelje nas čeka Halloween vikend, koji se po mnogo čemu izdvaja i sa sobom donosi interesantne događaje, poručili su iz Vinil Bejzika.

2 večeri kvalitetnog provoda

Ovog petka, u gore pomenutom lokalu će vas dočekati odličan muzički odabir i DJ Banzae, dok se za subotu sprema prava manija Noći veštica – čuveni bend Electric Funx, ispred kojeg, kao glavno ime benda stoji Nikola Demonja, suprug Ane Štajdohar koji je veoma popularan kod pripadnica ženskog pola.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

-Odaberite svoj kostim i pridruzite se najluđoj Halloween žurki u gradu, očekujemo vas, dodali su.

Program koji Vinyl Bassic priprema

U narednom mesecu, Vinil Bejzik je pripremio specifičan program za ljubitelje urbanog provoda.

-Utorak je dan koji smo rezervisali za tematske večeri, dok će nas svake druge srede čekati veče Kubanske tradicije. Četvrtkom će nas zabavljati SIN akustik trio, petkom kvalitetni Disk Džokeji dok će subotom, standardno, naš klub ˝razvaliti˝ najbolji klupski bendovi.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh