I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Noćni Život Zrenjanin - Kuda večeras

Vinyl Bassic nastavlja u urbanom i kvalitetnom ritmu

Urbani lokal u centru Zrenjanina, koji odiše svojom džez i fank energijom, Vinyl Bassic, u petak 7. oktobra zvanično je otvorio sezonu dobrog provoda.

bassic-1

Kako kaže ekipa Vinyl Bassic-a, odlično otvaranje sjajan je uvod u sezonu dobrog provoda i događaje na kakve je Zrenjanin zaboravio. Zadovoljni prethodnim vikendom, ove nedelje odlučili su da vikend započnu već u četvrtak, uz veče kubanske tradicije. Uz majstora Latino-Američkih plesova koji dolazi direktno sa Kube, Tito Garmendia, četvrtkom ćete imati priliku da iskusite egzotične ukuse poznatih kubanskih koktela.

-Prethodni vikend nas je iskreno oduševio i to nam je dalo energije da ovaj vikend bude još bolji. Iz tog razloga, ove nedelje dobar provod počinje već u četvrtak, uz veče kubanske tradicije, plesa, i naravno, popularnih koktela koji će dočarati ambijent Centralne Amerike, poručila je ekipa pomenutog lokala.

bassic-2

Energičan vikend u najavi

Pored kubanse večeri i koktela na koji se stavlja akcenat, petak je rezervisan za ˝fanki old skul˝ zvuke za koje će biti zadužen DJ DVO KA, dok će u subotu najveće MTV hitove svirati čuveni beogradski Freakout Band.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

-Odličan vikend je pred nama, pripremite se za odličan provod, dodali su.

 

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh