I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Noćni Život Zrenjanin - Kuda večeras

Večeras u Havani kviz se niki „Lee Man“-om, subota „Chick Norris“ band

Klub „Havana“ je i ovog vikenda u svoj prepoznatljivom stilu pripremila dve odlične zabave.

I ovog petka 21. marta, biće organizovan „Club Quiz“ za veoma zanimljivim pitanjima i pravilima, a voditelj kontraverzni, najpoznatili limanac iz Novog Sada – „Nikki Lee Man.

Subota 22. mart, rezervisana je za odličan bend iz Subotice koji se zove „Chick Norris“

havana yr

Bend je nastao godine 2010.,kada su Larisa i Žolt Vojnić Tunić ( klavijature ) započeli saradnju kao duo nastupajući po manjim lokalima. Nakon određenog vremena na njihov poziv im se priključuje Mario na perkusijama i Cayonu te započinju novu avanturu kao acoustic trio. Kao takav trio imali su dosta nastupa po manjim i većim lokalima po Vojvodini, privatnim zabavama i koktelima kao što je koktel otvaranja Palićkog Filmskog Festivala).

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Godine 2013. iz benda izlazi Vojnić Tunić Žolt i na njegovo mesto dolazi Nikola Kovač, a priključuje se i basista Garrai Robbie. U novom sastavu, Chick Norris nastavlja da radi sa manjim aranžmanskim promenama i bitnijim promenama u zvuku.

Muzika koja je zvezda vodlilja benda jeste svakako pop, disco, sa primesama latino ritmova, kojoj daju lični pečat poigravajući se sa ritmovima.

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh