I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Noćni Život Zrenjanin - Kuda večeras

Večeras duet ženskih vokala uz gitare u Minibar-u

Prijatan enterijer kao i eksterijer, izbor pića i vrsta muzike, posle nekog vremena gube značaj jer „Minibar“ poćinje da diše ritmom svojih gostiju. Postaje obojen njihovim bojama, energijom, duhom i harizmom, postaje ogledalo svojih posetilaca, ovako neki od njih opisuju ovo mesto koje od nedavno krasi ugostiteljsku ponudu našeg grada.

mini bar zrenjanin

 – Sreću čine male stvari, stoga je širite svuda oko sebe, kad god možete, jutarnjom kafom sa kolegama, osveženjem posle popodnevne šetnje, noćima u društvu prijatelja, lečenjem mamurluka, prvim pićem sa simpatijom, stotim sa svojom drugom polovinom, navode iz „Minibar“-a.

Oni dodaju da žele vaš osmeh, a nude…. otrkijte kad dodjete.U ovom prijatnom lokalu vas očekuju da zejedno sa osobljem i redovnim gostima delite male porcije čarolije.

VIKEND DEŠAVANJA

PETAK – 22.00 časa – Duet ženskih vokala uz gitaru koji ne smete propustiti – bend AUTO-HUMOR po prvi put peva i svira za goste ovog lokala.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Poslušajte kako zvuče :

SUBOTA – „Kecman family“ – ćale na gitari, mali na violi i izvesni Kiki na violini, miks svih muzičkih žanrova, u šali osoblje Mini Bar-a najavljuje subotnju zabavu.

mini bar 2

Minibar se nalazi preko puta zgrade Crvenog krsta, u ulici Narodne omladine broj 5.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh