I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Noćni Život Zrenjanin - Kuda večeras

Vikend za uživanje: Pop-rock balade u „Oazi u centru grada“

Restoran “Montecito”, mirna oaza zelenila i lepe dekoracije u strogom centru grada, ne prestaje da uvodi novine.

Gosti koji ovde uživaju u kvalitetnoj jutarnjoj kafi, doručku, raznim specijalitetima  tokom dana, sada će dobiti mogućnost da na poseban način provedu i večernje sate.

Od ovog vikenda, „Montecito“ će  organizovati prijatne večeri uz laganu muziku i kvalitetna vina. 

mon4

– Ovakvo mesto je nedostajalo našem gradu, jer je ambijent prilagođen tako da se gosti na prvom mestu osećaju prijatno. Ako pomislimo na brzu i stresnu svakodnevnicu, onda se ljudi bar vikendom uveče trebaju opustiti i uživati uz lagane ritmove i kvalitetno vino, sa svojim prijateljima i voljenom osobom, a to ćemo im omogućiti novinom koju uvodimo, preporučuju menadžeri restorana.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Ovog vikenda,  od 21 čas sviraće bend „Boban i Zule“, a gosti će moći da uživaju u vinima vinarije Kovačević i Vindulo. Butela 1l  „Mirna Bačka“ služiće se po ceni od 700 dinara.

Ljubitelji piva uživaće u velikom izboru domaćih i stranih piva od kojih  će se u petak i subotu izdvojiti točeni Budweiser 0,33l po promo ceni od 130 dinara i Nikšićko tamno pivo 0,33l, koje će koštati 109 dinara.

111

Dodatne informacije na broj 023534251

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh