I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Pozorište Zrenjanin
Noćni Život Zrenjanin - Kuda večeras

Stray Dogg u Zvonu

U prednovogodišnjoj atmosferi, 27. decembra, od 22 časa u Pozorišnom klubu Zeleno zvono nastupiće bend Stray Dogg.

zzvono Beogradski indi-folk sastav, Stray Dogg, postoji već tri godine, a grupu čine Dukat Strajnić – glas i gitara, Marko Ignjatović – gitara, Ana Janković – violina i glas, Jelena Damjanović – klavir, Vladimir Milićević –bas i Relja Ilić –bubanj. Koncert Stray Dogg benda u Pozorišnom klubu Zeleno zvono, 2013. godine.

stray dogg

Bend je objavio dva studijska albuma (“Almost” i “Fire’s Never Wrong”), treći je najavljen za 2015. godinu i do danas je održao preko 100 koncerata. Pored samostalnih nastupa, tokom karijere delili su binu sa mnogim slavnim domaćin i stranim muzičarima, a neki od njih su: Damien Jurado, Chinawoman, Scoutt Niblett, Mark Eitzel, Darkwood Dub, Obojeni Program i Rambo Amadeus. Stray Dogg i dalje istražuje sebe i muziku koja ga okružuje, igra se atmosferom i stihovima, a svaki koncert je prilika da i oni, kao i publika koja ih gleda nauče nešto novo.

 Karte u pretprodaji možete naći u prostorijama kluba po ceni od 250 din dok će na dan koncerta ista iznositi 300 dinara.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh