I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Noćni Život Zrenjanin - Kuda večeras

„Soundlovers“ objavio video i ponovo pozvao ljubitelje elektronske muzike u Zrenjanin [VIDEO]

Kada pomislimo na leto u Zrenjaninu, gotovo uvek nam na pamet padaju letnje manifestacije koje kreiraju neke od najlepših sećanja, a upravo jedna od takvih manifestacija, Soundlovers muzički festival, najavila je početak ovogodišnje kampanje i zvanični datum prodaje karata.

Deveti po redu Soundlovers festival održaće se 28. 29. i 30. jula, tradicionalno u prostoru letnje kino bašte, ove godine pod sloganom ˝Soundlovers Beyond˝.

-Kao i prethodnih 9 godina, ni ove godine nas u Zrenjaninu ne očekuje ništa manje nego pravi spektakl elektronske muzike pod otvorenim nebom. Preko 9 hiljada mladih i nasmejanih lica, u 3 festivalska dana i na ovogodišnjem, devetom izdanju Soundlovers-a, imaće prilike da uživa u svetskom zvuku, poručili su organizatori ovog događaja.

Soundlovers Beyond: Early bird karte u pretprodaji od 5. juna

Kako najavljuju organizatori, ‘Early bird’ trodnevne ulaznice prodavaće se od 05. do 15. juna po ceni od 690 din, samo na trafici City u centru grada, dok će od 15. juna trodnevne karte biti u pretprodaji po redovnoj ceni od 800 dinara, kako na trafici City, tako i kod ovlašćenih promotera.

-Iz godine u godinu se trudimo da našim sugrađanima obezbedimo spektakularan provod po jeftinoj ceni karte, tako da smo i ove godine zadržali naše simbolične cene i Zrenjanincima odlučili da pružimo 3 nezaboravne festivalske noći, dodali su.

 

Pogledajte kako je protekao prošlogodišnji Soundlovers festival.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh