I love Zrenjanin

  • Home Interpoint
  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Noćni Život Zrenjanin - Kuda večeras

Soundlovers: Ostalo još 200 ulaznica i festival je rasprodat

Soundlovers festival elektronske muzike koji se ove godine održava 9. put zaredom u Zrenjaninu, u ovoj godini beleži rekordnu prodaju karata.

Kako organizatori navode, zbog ograničenog kapaciteta letnje kino bašte, u prodaju se pušta poslednji kontigent od 200 ulaznica, sa kojima će 9. izdanje Soundlovers festivala biti rasprodato.

-Soundlovers Beyond je pomerio granice interesovanja svih prethodnih izdanja festivala, a o tome nam govori činjenica da je do kompletne rasprodaje ulaznica ostalo samo 200 kompleta trodnevnih karata, te da postoji velika mogućnost da karata na ulazu uopšte neće biti, poručili su organizatori ovog događaja.

Organizatori najavili još jači zvuk i specijalne efekte

Jači i kvalitetniji zvuk, pojačana rasveta i novi, dodatni specijalni efekti, samo su neka od mnogih iznenađenja koja su organizatori Soundlovers Beyond-a najavili.

Ove godine nas očekuju zvuk i specijalni efekti kakve do sada niste imali prilike da vidite i čujete u Zrenjaninu. Takođe, moramo naglasiti da je ovogodišnji Soundlovers privukao veliku pažnju stanovnicima drugih gradova, tako da se i ove godine očekuje velika posećenost ljudi iz svih krajeva Srbije, dodali su.

Uz Soundlovers festival su ove godine stali uprava grada Zrenjanina, kompanije Gomex, Redbull, Calsberg, Vodavoda, Buzz Sneaker Station, Spin, kao i mnoge druge.

Cena karte iznosi 800 dinara za poslednjih 200 kompleta, a karte se mogu kupiti na trafici City u centru grada ili kod ovlašćenih promotera.

Pogledajte kako je izgledao Sundlovers 08 i zagrejte se za Soundlovers Beyond

  • Divider

  • Divider
  • Daruši
  • Park sala Zrenjanin
Na vrh