I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
San Marko

Ove srede – velika jesenja „Brucošijada“ u Zrenjaninu

Sreda odavno nije „sasvim običan“ dan u nedelji, postala je sinonim za odlične, lude i nezaboravne studentske žurke u klubu San Marko.Ove srede očekuje nas velika jesenja „Brucošijada“

Nakon niza tematskih sreda, na red je dolazi i velika jesenja „Brucošijada“ za sredu 24. oktobar organizaciji kluba San Marko.U poslednje  je 3 godine unazad, uz veliku prolećnu brucošijadu, ova studentska zabava jedan je od važnijih razloga zašto je Zrenjanin budan u sred srede navode organizatori.

Prethodnih godina, na oduševljenje svih, žurke su bile izuzetno posećene, a s’ obzirom na izuzetno pozitivne reakcije, kako brucoša, redovnih ili vanrednih studenata i svih onih kojima se provod sredom uvukao pod kožu, biće ovo još jedan obećavajući performans u nizu u najvećem klubu u okruženju.

Organizatori su otkrili da će klub za ovu priliku, usled ogromnog interesovanja, raditi punim kapacitetom, da su cena ulaza kao i cene pića prilagođene svačijem a naročito studentskom džepu.

Za atmosferu na jesenjoj brucošijadi zaduženi AVANGUARDIA BAND iz Novog Sada i DJ Nenad Markov.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Sve ovo predstavlja jedunstvenu ponudu, a posetioci će imati priliku da uživaju, kako u živoj svirci, tako i u najnovijim spotovima strane i domaće produkcije što stvara autentičan audio-video ugođaj.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh