I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Kuća zdravlja
Noćni Život Zrenjanin - Kuda večeras

Svetski DJ i hitmejker „Geo Da Silva“ nastupa ove subote u Zrenjaninu

Svetski DJ i hitmejker poznat pod pseudonimom „Geo Da Silva“ nastupiće ove subote u klubu „San Marko“. Ovaj koncert organizatori najavljuju kao najveću žurku jeseni, jer po njihovim rečima vlada ogromno interesovanje.

geo da silva

Geo Da Silva svoju karijeru otpočeo je u Temišvaru 2004. godine kao „warm up“ DJ koji zagreva publiku za noćni provod u klubu. Ubrzo postaje jedan od najtraženijih u Rumuniji, a svetsku slavu doživljava već 2008. godine nakon izdavanja najvećeg hita te godine „I`ll do you like a truck“.

Klubovi po svetu počeli su da se otimaju za njegove nastupe, a u svojim turnejama nastupao je na svim kontinentima u najpoznatijim klubovima.

Njegovi nastupi su izuzetno živahni i obojeni kvalitenim MC deonicama, što ga nesumnjivo izdvaja od mnogobrojnih disk džokeja, koji svoj nastup zasnivaju isključivo na puštanju muzike. 

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Jedan od najaktuelnijih hitova ovod DJ-a „Hey Mr. DJ get up“ mrdao je svetsku komercijalnu house scenu ovog leta , a ovaj singl je dostigao visoke pozicije na najpoznatijim svetskim top listama.

 

Cena karata u pretprodaji za najveću žurku jeseni iznosi samo 300 din. 

Kontakt za predprodaju 069724794

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh