I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
San Marko

Rekordna predprodaja za večerašnji koncert „Lexington“ benda

Ove subote 10. novebra u najvećem noćnom klubu u Banatu, klubu San Marko održaće se dugo najavljivani koncert popularnog „Lexington“ benda iz Beograda.

Predprodaja je trajala dva dana, a svi koji su je iskoristili mogli su kupiti kartu po ceni od 400 din. Organizatori navode da je u pitanju rekordan broj karata koje su prodate u predprodaji što govori da će večerašnji koncert biti veoma posećen.Cena karata na ulazu iznosiće 500 din, a svim potencijalnim gostima savetuju da se što pre upute ka klubu kako bi izbegli gužvu.

Grupa Lexington počela je sa radom 2004. godine u Beogradu. Simbolika reči Lexington, uvek je bila oličenje glamura, elegancije i ozbiljnosti što i jeste imidž ove grupe. To je bio osnovni razlog da grupa nosi upravo ovo ime. Interesantan deo priče je i da su svoj prvi nastup imali u malom istoimenom lokalu.

Nakon nekoliko godina stvaranja izdala je svoj prvi album „Kako je tako je“ koji sadrzi 12 pesama, za izdavacku kucu City Records.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Grupa Lexington se vec izdvojila kao jedan od najperspektivnijih sastava u Srbiji a saradjivali su i sa najeminentnijim autorima i muzičarima iz regiona.

Momci iz Beograda imaju velike ambicije a za uspeh će nastaviti da se bore dobrom pesmom i kvalitetnim pop zvukom.Po prvi put u Zrenjaninu.

Aktivnosti i program kluba pratite na http://facebook.com/clubsanmarco

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh