I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Noćni Život Zrenjanin - Kuda večeras

Ove subote otvara se klub „San Marko“

Nakon letnje pauze, kao što je to običaj svake godine, i ovoga puta otvaranje nove sezone najvećeg kluba u Banatu zakazano je za drugu subotu septembra, 14. septembar sa početkom u 23h.

San marko zrenjanin

Organizatori, kao i uvek, najavljuju mnogo iznenađenja i napominju da će se i u ovoj sezoni truditi da ponude kvalitetan program u skladu sa platežnim moćima mladih Zrenjaninaca.

– Pored nekolicine domaćih izvođača koji će prvi put nastupiti u Zrenjaninu, očekuju nas i proverena imena domaće klubske scene, niz tematskih zabava, ali i gostovanje svetskih disk džokeja, dodaju za naš portal.

Tokom leta u ovom klubu je po rečima organizatora urađeno dosta izmena u samom enterijeru i konceptu rasvete, što će posetioci imati prilike i da vide na otvaranju.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Za svečano otvaranje sezone 2013/ 2014. najavljen je nastup popularnog Vanila Benda. Kako saznajemo svi stolovi su rezervisani, a karte je moguće kupiti na ulazu po ceni od 150 dinara. 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh