I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Noćni Život Zrenjanin - Kuda večeras

Ove srede tradicionalna prolećna brucošijada

Sedma sezona studentskih žurki i manifestacija vezanih najpre za studente u Zrenjaninu pa i svih ostalih ljudi koji vole da izadju sredom, dva puta godišnje uveličaju i sjajne, popularne i uvek odlično posećene brucošijade u klubu San Marko.

10255298_890673887612214_1025172986334596379_o

Prolećna brucošijada najavljena je za sredu 25. mart. U saradnji sa studentima i ljudima koji rade u ovom klubu, a koji su takodje studenti, sreda te veceri izgleda veoma posebno i drugacije.

– Pozvani su svi ljubitelji dobrg provoda u „sred srede“ i garantujemo kao i uvek nešto novo i zanimljivo, poručuju organizatori i podsećaju na slogan ove zabave koji glasi : Svi dolaze na brudošijadu.

DJ Zinda koji predstavlja studentski dom biće za DJ pultom te večeri, a na bini goste očekuje popularni „Royal bend“ ali i gosti iznenađenja odnosno njihove kolege koji u poslednje vreme „rasturaju“ kako Pinkove, tako i Zvezde Granda, dodali su organizatori..

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Studentski cenovnik naravno, raspoloženo osoblje, nezaboravan provod koji se prepričava, samo su deo razloga da budete deo organizovanog ludila, poznatog kao prolećna brucošijada.

Informacije i rezervacije 064 504 74 92

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh