I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Noćni Život Zrenjanin - Kuda večeras

Nemanja Semlekan otvara sezonu studentskih žurki

nemanja semlekan

Sa dolaskom jeseni, stiže i mesec oktobar. Za Zdravka Čolića, ovaj mesec predstavlja početak sezone kiša, a za svakog studenta označava početak nove školske godine, dodaju u šali organizatori studentskih sreda koje već nekoliko godina traju u našem gradu. 

Jedna od autentičnijih asocijacija na oktobar, a odnosi se na studente koji svoj život provode u gradu na Begeju je svakako „Tadicionalna studentska sreda“, koju već godinama unazad uspešno organizuje najveći klub u Banatu – „San Marko“. Otvaranje nove sezone zakazano je za sredu koja je pred nama, 02. oktobar.

U razgovoru sa čelnim ljudima kluba, saznali smo da je od ove sezone još veći broj studenata uključen u oranizaciju, a kako kažu, spremili su brojne tematske žurke, razne dj-eve, live nastupe, prolećnu I jesenju brucošijadu, a sve to ce biti propraćeno adekvatnim, popularnim cenama pića pristupačnim svačijem džepu.

Za vrelu atmosferu na startu nove sezone studentskih žurki sredom biće zadužen Nemanja Semlekan, sa svojim bendom,  uz podršku DJ-a i gosta iznenađenja.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Uz opasku da je „Studentska sreda“ – jednačina za dobro raspoloženje, organizatori pozivaju sve bivše, sadašnje ali i one večite studente da svojim prisustvom uveličaju početak nove sezone.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh