I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
San Marko

Konkurs za nove promotere kluba „San Marko“

Organizatori nove sezone yima – proleće 2014. u klubu „San Marko“, pozivaju sve mlade i energične ljude između 16 i 23 godine, koji žele da rade u profesionalnom timu, da posećuju najbolje žurke, stiču benefite uz dobro druženje iza scene sa svojim omiljenim izvođačima, na konkurs za promotere i promoterke.

Na konkurs koji je otvoren . do 05. februara 2014. potrebno je prijativiti se putem e-maila na adresu markonovakovic11@gmail.com .

U eletrkonskoj email prijavi neophodno je u naslovu maila navesti „prijava za promotera“, dok je u produžetku maila neophodno navesti sve lične podatke, kontakt telefon, radnu biografiju koja je poželjna ali ne i obavezna, kao i dokaze o aktivnosti na društvenim mrežama uz fejsbuk link profila.

Svi promoteri će biti adekvatno nagradjivani za svoj doprinos u organizaciji i promociji klubskih dešavanja, a sticaće i nova znanja u okviru timskog duha i dobre zabave.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

U okviru predhodne sezone u ovom klubu bilo je angažovano preko 15 promotera koji su „ispekli zanat“, dok su najbolji medju njima mogli da se oprobaju i u odnosima sa javnošću.

Nova sezona biće otvorena u subotu 08. februara i trajaće do maja meseca 2014. u okviru koje vas od ovog kluba, po najavama organizatora očekuju do sada nevidjene tematske žurke, kao i niz popularnih izvodjača koji će po prvi put zasvirati pred Zrenjaninskom publikom.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh