I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Noćni Život Zrenjanin - Kuda večeras

Filip Mitrović ove subote u San Marku

Filip Mitrović je svoju muzičku karijeru počeo u pevačkom takmičenju Prvom glasu Srbije i ušao je u prvih pet finalista. Pojavio se kao pica majstor, a onda oduševio javnost svojim vrhunskim vokalom.

Ove subote 21. februara po prvi put nastupiće u Zrenjaninu, u klubu „San Marko“, a cena ulaza iznosiće standardni 150 dinara.

filip-mitrovic

Ubrzo nakon toga potpisuje ugovor sa diskografskom kućom Grand i od tada njegova karijera kreće uzlaznom putanjom.

Nakon toga ulazi u reality show „Farma“ , zahvaljući kojem dobija dodatnu medijsku promociju.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

– Pre nego što sam ušao u Farmu, imao sam oko 10.000 fanova na društvenoj mreži facebook, nakon tromesećnog boravka u farmi broj fanova se popeo na više od 70.000, ta ćinjenica me je prijatno iznenadila po izlasku iz reality show-a i dala mi dodatnu snagu da nastavim dalje, navodi Filip exkluzivno za naš portal.

Mitrović ubrzo izdaje singl koji nosi naziv „Ljubavni parazit“, a isti ubrzo dostiže više od dva miliona pregleda na you tube-u, zatim „Beli grad“ i duet sa Vankijem „Luda glava“.

Filip dodaje da ovih dana intenzivno u studiju radi na novoj pesmi čija se premijera očekuje uskoro,a u pitanju je balada.

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh