I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
San Marko

Erotska noć u Zrenjaninu za muške i ženske oči

Subota pred nama, tačnije 17. novembar donosi nešto drugačiji koncept u odnosu na redovnu ponudu noćnog života u našem gradu, tačnije noćnog kluba „San Marko“.

erotic night zrenjanin san marko brudzis

U pitanju je koncept erotkse noći obuhvaćen provokativnim performansom, kostimima i programom kako za muške, tako i za ženske oči. Agencija Bridžis ponudiće po rečima organizatora veče za pamćenje, jer gotovo sa svih nastupa pomenute agencije iz zemlje i  inostranstva, gosti odlaze zadovoljni, saopštili su organizatori.

Ipak ne treba izostaviti i ovoga puta kvalitetan muzički program iz DJ pulta koji će biti prilagodjen svim muzičkim ukusima.U toku trajanja perfomansa u klubu će se čuti dobri provokativni ritmovi dok će nakon istog zasvirati hitovi domaće zabavne i narodne muzike.

NAGRADNA IGRA – OSVOJI SEXY REKVIZIT

Svaka kupljena karta u predprodaji je kupon koji učestvuje u nagradnoj igri. Na kraju večeri biće upriličeno izvlačenje srećnih dobitnika,a nagrade oduševiće mnoge, naveli su organizatori.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Cena karte na ulazu iznosiće 200 dinara, a karte se mogu kupiti u predprodaji po ceni od 150 dinara, kod ovlašćenih promotera, uz svaku kartu kupljenu u predprodaji dobijate gratis shooter „Sex on the beach“ , dodaje se u saopštenju.

PROMO VIDEO iz saopštenja

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh