I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
San Marko

Erotska noć u Zrenjaninu za muške i ženske oči

Subota pred nama, tačnije 17. novembar donosi nešto drugačiji koncept u odnosu na redovnu ponudu noćnog života u našem gradu, tačnije noćnog kluba „San Marko“.

erotic night zrenjanin san marko brudzis

U pitanju je koncept erotkse noći obuhvaćen provokativnim performansom, kostimima i programom kako za muške, tako i za ženske oči. Agencija Bridžis ponudiće po rečima organizatora veče za pamćenje, jer gotovo sa svih nastupa pomenute agencije iz zemlje i  inostranstva, gosti odlaze zadovoljni, saopštili su organizatori.

Ipak ne treba izostaviti i ovoga puta kvalitetan muzički program iz DJ pulta koji će biti prilagodjen svim muzičkim ukusima.U toku trajanja perfomansa u klubu će se čuti dobri provokativni ritmovi dok će nakon istog zasvirati hitovi domaće zabavne i narodne muzike.

NAGRADNA IGRA – OSVOJI SEXY REKVIZIT

Svaka kupljena karta u predprodaji je kupon koji učestvuje u nagradnoj igri. Na kraju večeri biće upriličeno izvlačenje srećnih dobitnika,a nagrade oduševiće mnoge, naveli su organizatori.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Cena karte na ulazu iznosiće 200 dinara, a karte se mogu kupiti u predprodaji po ceni od 150 dinara, kod ovlašćenih promotera, uz svaku kartu kupljenu u predprodaji dobijate gratis shooter „Sex on the beach“ , dodaje se u saopštenju.

PROMO VIDEO iz saopštenja

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh